Ragadozó állatok húsát egyáltalán nem lehet megenni? Miért?
Figyelt kérdés
Növényevő (marha, őz, szarvas) és mindenevő (baromfi, házi és vaddisznó) állatok húsát gyakran fogyasztjuk, de húsevő állatokét nem igazán. Kínában vannak ugyan étkezésre tenyésztett kutyák, de a kínaiak mindent megesznek.2023. máj. 16. 09:53
1/6 anonim válasza:
Nyilván meg lehet enni csak már nem szokás,kevés van belőle.Medvetalp is divat volt de régebben a macskát is elkészítették.
2/6 anonim válasza:
Nincs rajtuk bő izomzat hús , szikárak , a ragadozok vére szervei stb teli vannak hullamergekkel enzimekkel amik károsak.
3/6 anonim válasza:
Mert egy falka mittudomén oroszlánt nehezebb kordában tartani, mint egy csorda tehenet.
A ragadozók aggresszívabbak, sokuk jobb szeret egyedül, és mint mondták a húsuk se finom, illetve a táplálásuk is nehezebb.
5/6 anonim válasza:
Halakban pl éppen a ragadozók az értékesebbek.
A masik meg; Kina 99%-ában nem eszik meg a kutyát. Inkább 70-80. De megették még a nem kívánt lánybabákat is malachúsként az egyke korszakban. Vagy a kecske/birka aprólék készül úgy, hogy patkány darabokat áztatnak kecske/birka húgyba sütés előtt. Nem hiszem, hogy töltöttél hosszabb időt Kínaban
6/6 anonim válasza:
5-ös! Te aberrált horrorfilmeken nőttél fel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!