Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Akik megszállottan imádják a...

Akik megszállottan imádják a gumicukrot! Hogy szoktatok le róla?

Figyelt kérdés

2023. máj. 5. 00:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Miért kéne leszokni róla?
2023. máj. 5. 02:41
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Elég volt ránézni az árára, egyből nem kívánom. Csokival ugyanez, a 15 éve kedvenc csokimról is az ára szoktatott le. Oké, eddig is minden évben drágult egy picit, de most egy év alatt a duplája lett, azért mindennek van határa.
2023. máj. 5. 07:53
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
én a túró rudiról szoktam így le, előtte mindennap vettem, de most már dögöljenek meg, ennyit nem adok érte
2023. máj. 5. 08:25
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem szoktam le és nem is akarok.
2023. máj. 5. 08:32
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Videókat kezdtem el nézni arról hogy hogyan és miből készül.
2023. máj. 5. 08:53
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Évek óta nem tudok leszokni róla.

A miért kéne leszokni róla kérdésre válaszolva: én van, hogy napi fél kg gumicukrot megeszek... Függő vagyok :(

2023. máj. 5. 08:56
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Én inkább chipses voltam mint gumicukros, de azt is fogyasztottam jópárszor. Ami engem igazán leszoktatott az az volt, hogy elkezdtem edzeni és komolyan akartam venni, egészségesebb életmódot folytatni, tisztábban étkezni. Kb. 8-10 hónap relatív tiszta kaja után egyik ismerősöm megkínált a kedvenc gumicukrommal, ketten megettünk egy kis csomaggal. Mivel elszoktam a "szenny" kajától pár óra múlva olyan hasfájásom lett tőle, hogy azóta eszembe se jutott enni belőle. Ha egy "tiszta rendszer" így jelzi, hogy amit eszel nem okés, inkább hallgatok rá.
2023. máj. 5. 09:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Régebben megvettem a Tescoban egy fél kilósat, (azt a fajtát egyszerűen imádom), és egyszerre be is faltam. Aztán volt gyomorfájás, diszkomfort érzés, ilyenek. Legközelebb persze megint nem bírtam magammal, és ez így ment évekig.

Aztán egyszer nem vettem többet, ennek már egy éve (nem az ára miatt, szerencsére nem befolyásoló tényező). Nem hiányzik.

2023. máj. 5. 10:05
 9/12 anonim ***** válasza:
33%
Elmész az üzembe, megnézed hogy főzik a disznóbőrt, elmegy az kedved.
2023. máj. 5. 10:17
 10/12 anonim ***** válasza:
9%
Imádni csak Teremtőnket szabad, kell és lehet. Gumicukrot szeret az ember max. Az imádás az mást jelent. Elkezdtem gyümölcsöt enni, zöldséget. Karalábé nyersen stb
2023. máj. 5. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!