Simán szoktam vele sütni is, csak az az egy csipet só marad ki a receptekből. Annyira nem misztikusak azok az arányok, belekóstolsz, és kb tudod mennyi kell bele. Egy tapasztalt háziasszony szerintem ezt ízre meg tudja tippelni.
2023. ápr. 9. 16:17
5/9 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy a sózott vajat jobban lehet szobahőmérsékleten tárolni.
2023. ápr. 10. 02:51
6/9 anonim válasza:
Bármilyen ételhez használom, amelybe amúgy is kellene só - és NEM a hűtőben tárolom, hanem szobahőmérsékleten.
2023. ápr. 10. 12:58
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak a vajban lévő só mértéke adott, és ha nem kell bele annyi? Szobahőmérsékleten nagyon nehéz adagolni, mert minden vajas lesz és nem lehet darabot metszeni a kockából. Igazán 15 fok lenne neki ideális az adagoláshoz, tehát kicsit melegebb mint a hűtőben.
Nekem inkább elvesz a só a finom vajízből mintsem hozzáad.. de ez egyéni.
2023. ápr. 10. 13:37
8/9 anonim válasza:
Ha nem szereted a sós vajat, ne vegyél sós vajat legközelebb. És akkor nem kell ötletelni, hogy mire használd. Ahogy írod, egyéni...
2023. ápr. 11. 15:49
9/9 A kérdező kommentje:
8. Butaság! Ha jó ötletet kapok, vagy eddig nem tudtam mire használjam, és most megtudom, akkor miért ne kérdezzem meg más hogyan használja? Erre való az oldal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!