Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért mennek össze a termékek?

Miért mennek össze a termékek?

Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy drágulnak folyamatosan. De például korábban 100 gr volt egy csomagolt szalámi, felvágott, ma ezek már csak 80, 75 gr-osak. vagy a tejföl, 500 gr volt, manapság van amelyik már csak 330 gr. Némelyik terméknek egyenesen röhejes a mérete, például a vaníliás karika 150 gr, összesen 6 vagy 8 db van benne, erre nem emlékszem most pontosan. Ez miért van?
2023. márc. 18. 17:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb, hogy a régen pl. 100 g-os szalámi, szép csendben 70 g lett, de azt van képük ráirni, hogy 14 százalékkal kevesebb a csomagolóanyag, és ők milyen környezettudatosak.
2023. márc. 25. 18:37
 22/23 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz... Én már csak húspultban veszek mindent, ott még viszonylag olcsóbb, lehet kifogni jó akciókat.
2023. márc. 25. 20:45
 23/23 anonim ***** válasza:

Az hagyján, hogy az élelmiszeradagok összemennek, de a ruhaneműk is rövidülnek én azt vettem észre, pedig alacsony hőfokon és kímélően mosok mindent, de mégis és tuti, hogy ez sem lehet véletlen...

Anno vettem egy pamut felsőt Ausztriában, 20 éves és egy boholy sincs a felületén! Ma veszek egyet és már az első mosás után olyan, mintha sok éves lenne.

Ez tuti nem véletlen!

De miért éri meg szemetet termelni?!

2023. márc. 26. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!