Miért mennek össze a termékek?
6-os, és akinek van 3 gyereke az vegyen mindenből 10 csomaggal?! 6-8 db vaníliáskarika nekem még egyszeri alkalomra is kevés, mondom ezt 50 kg-os nőként. Steakből simán benyomom a 30 dekásat, és pizzából is szemrebbenés nélkül lecsúszik a 32 cm-es.
7-es, igen valószínűleg ez az oka, amit te írsz.
9-es, és ez az embereknek tényleg nem tűnik fel? Én anno azon is röhögtem, mikor azzal hakniztak, hogy de királyok, nem emelik a cigaretta árát. Aha, csak 20 db helyett 19 lett egy dobozban.
12-es: attól, hogy te zabálsz, a többség még nem feltétlen, egy egész pizza, 30 dkg hús még egy fizikai munkát végzö férfinek is sok.
De azt mindenképpen engedd már meg másnak, hogy elég legyen neki kevesebb is.
Másrészt vannak nagy csoamgok is, meg a pultnál is lehet venni többet, ha ennyire sokat esznek, de aki egyedül van - fiatal emberek, egyedülálló felnöttek, nyugdíjasok - annak ne kelljen már családi adagot venni, és a nagy részét utána kidobni!
"6-8 db vaníliáskarika nekem még egyszeri alkalomra is kevés, mondom ezt 50 kg-os nőként. Steakből simán benyomom a 30 dekásat, és pizzából is szemrebbenés nélkül lecsúszik a 32 cm-es."
Rohadt mázlista vagy!!! :D
13-as, elég primitív vagy.
14-es, nem vagyok mázlista, sok munka van benne, pláne, hogy elmúltam már 40 éves. De a sok mozgást egyébként élvezem, a jó kajálásokról pedig nem vagyok hajlandó lemondani.
Hat figyelj, amíg lesz rá kereset, addig tuti kihasználják. Nem látok bele az üzleti életbe, sose votlam vezető vagy akármi, nem tudom mennyi hasznuk van a termékeknek. De azért 65 ft-ert rgy db zsomle... Hát nem tudom. Valahogy nem tudom elhinni, hogy nyerészkedés, tekintve hogy szoktam már pékárut sütni itthon...
Bár pl ilyeneket se értek, hogy az 1200ft/kg os mandarint, ami megrohadt és összegyűjtötték a piacon egy nagy raklapra, miért nem lehet inkább olcsóbban adni, mint hogy levigyek kidobni. Kétlem hogy felhasználják. De hát magos mandarin annyi pénzért kinek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!