Miért nézik le sokan a trappistát mikor az a legfinomabb, legtisztább ízű sajt?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 13:20
21/28 anonim válasza:
Trappistából is van sokféle. Van gagyi és nagyon jó minőség is.
22/28 anonim válasza:
A 21-es miért lett lepontozva? Egy sima, egyértelmű tényt közölt csak.
23/28 anonim válasza:
van aki nem szereti hogyha ellentétes véleményt olvas a sajátjával, rendszeresen pontoznak le olyan válaszokat is amik nem érdemelnék, különféle kategóriákban
24/28 anonim válasza:
Egy termelőnél, vagy "jobb" üzletben a Trappista is jobb minőségű. A Tesco/Lidl/Penny/Aldi/Spar nem a minőségre, hanem a mennyiségre és az árra hajt. Ezért nagy a különbség. Meg az érettség miatt is.
25/28 anonim válasza:
9-es
Jót nevettem a hasonlatodon, mert tökéletes.
A csirkemellmániát uis nem értem...😂
26/28 anonim válasza:
A Fehérvári úti piacon van egy üzlet: Lenard's. Erdélyiek, s nekik van nagyon jó trappista sajtjuk: tele van kicsi lyukakkal, finom.
De az tény, h a trappista azoknak ízlik, akik nem szeretik a túl erős sajtféléket.
Én pl. imádtam a pálpusztait, de amit most kapni, annak a száraz vminek semmi köze nincs a húsz évvel ezelőtti - tényleg kívül jó nyálkás, belül folyékony és irdatlan büdös, de nagyon finom - pálpusztaihoz. Állítólag a franciák megvették azt a know how-t, amitől pálpusztai volt a pálpusztai.
27/28 Alain Delon válasza:
Mert már ettünk igazi sajtot.
28/28 anonim válasza:
az hogy legfinomabb, elég szubjektív, vannak emberek akik azt a fajta sajtot tartják annak amiben direkt kukacokat tenyésztenek, és "átmegy rajtuk" a sajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!