Melyik a legfinomabb hal szerintetek?
Hazaiak közül a csuka, sajnos ritkán jutok hozzá. Amúgy tengeri haltörzset-filét veszek általában, szeretem mind. Elkészíteni így szoktam:
Ja igen, ha nincs más megeszem a makréla-konzervet is, natúr olajban.
Több is van, de az sem mindegy, hogy honnan származik. Pl egy balatoni hal sokkal finomabb a legtöbb tenyésztett halnál. Tehát az édesvízi halaknál én elsősorban a balatoniakat értem, kivéve pl. a pisztráng, ami a Balatonban nincs.
Ponty rántva.
Süllő paprikás lisztben, olajban sütve.
Kárász, keszeg szintén paprikás lisztben.
Pisztráng fokhagymásan sütve.
Angolna rántva, vagy paprikás lisztben.
Harcsa, kis kockákra vágva, szintén paprikás lisztben.
És a natúr tonhal steak.
Ördöghal
Grillezve, pici fokhagyma, paradicsomos - olivás szósz...
Ha félsz a halaktól, akkor inkább ne egészben vedd :)
Pisztráng
Süllő
Harcsa/törpeharcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!