Szerinted melyik a legfinomabb? Zab, rizs, kókusz, mandulatej?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 12:08
3/10 anonim válasza:
Én is a zabtejet iszom natúrban. És ha ízesített, akkor pedig kakaós mandula.
4/10 anonim válasza:
Mandulatej
Azon belül az Alpro Vaníliás mandulateje a kedvencem
5/10 anonim válasza:
Nekem a rizstej. Ízesítések közül a kakakós rizstej a kedvencem, utána meg a vaníliás.
6/10 anonim válasza:
Nekem a kókusztej a kedvencem, mert szeretem a kókuszt és érződik rajta. Persze akármibe nem jó, de kávéba pl szuper.
Szerintem a mandulatejen is nagyon érződik a mandula íze, leginkább a rizstej az, ami semleges ízű, talán az hasonlít legjobban a tejhez. Igaz én az Alprot nem veszem meg olyan áron, amennyibe mostanság kerül. Az biztos jobb ízben, mint a saját márkás verziók.
7/10 anonim válasza:
Régebben mindig mandulatejet ittam, de egy ideje most a rizs tej lett a favorit.
8/10 anonim válasza:
A tehéntej. Ezek nem tejek, csak zöldséglevek, tejnek csúfolva.
9/10 anonim válasza:
És ebből melyik a zöldség???😂
Nekem a rizs utána a zab a kedvencem:)
10/10 anonim válasza:
8-as Létezik tejallergia. Amúgy van azt hiszem rendes tehéntejízű növényi tej és elvileg tényleg olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!