Miért nézik le sokan a trappistát mikor az a legfinomabb, legtisztább ízű sajt?
Met egyre ócskább, inkább csak zsír, mint fehérje :(
Mások szerint ízetlen. Én néha szeretem, de azért inkább ízesebb sajtokat veszek.
Az én trappista sajtom amit eszek nem radír állagú, főleg nem ízű. És pont azt szeretem benne, hogy nincs markáns íze, se szaga. Majdnem hogy semleges. Ellentétben bármilyen másik “kuriózum” sajttól elfog az öklendezhetnék. Van néhány szeletelt sajt féle még, vagyis úgy szoktam venni, most nem jut eszembe a nevük, amiket szintén szeretek. De mind trappista szerű, hiába nem az.
Nem mindenkinek valóak az erős ízvilágú sajtok.
Te meg 4-es gondolkozz el kicsit előbb a saját xar életeden, mielőtt ilyeneket irkálsz. Sajnállak, hogy nincs jobb dolgod.
5
Na utána kerestem, Maasdamer és Gouda jung. Ezeket szoktam még néha venni. De pont azért mert hasonlítanak a Trappistára.
#4
Ne az olcsó, gumiszerű vackokat vedd akkor, hanem minőségi Trappistát!
Az azért érdekes lenne, ha a gumis trappista lenne a legfinomabb sajt...
Aki meg azt írja, hogy van finom, ízletes, sajtízű trappista, az valószínűleg nem evett még normális sajtot..
Aztán nyugodtan lehet mínuszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!