Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nézik le sokan a trappis...

Miért nézik le sokan a trappistát mikor az a legfinomabb, legtisztább ízű sajt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 13:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
37%

Ez olyan, mint aviccben, amikor a fiatal feleség nem tud a férjnek jót fözni, mert a férj szerint az anyja valami különleges ízt tudott adni az ételeknek, ami a feleségnél mindig hiányzik. Ez így ment egészen addig, amíg véletlen leégett az étel, a férj meg megdicsérte, hogy VÉGRE jót fözött!

Aki valami rossz, íztelen vackot szokott meg, annak csak az tetszik, a normális, jó ízü nem.

2023. márc. 15. 17:26
 12/28 anonim ***** válasza:
65%

"Aki valami rossz, íztelen vackot szokott meg, annak csak az tetszik, a normális, jó ízü nem"

Ez ott bukik meg, hogy az ízlés - milyen meglepő - az ízlés kérdése. Csak mert neked valami jobban ízlik, az nem lesz jobb, mint ami a másiknak ízlik.

2023. márc. 15. 17:35
 13/28 anonim ***** válasza:
69%
szerintem itt a trappistát szerető válaszolók még nem ettek igazit belőle, csak a hazait. mivel ehhez szoktunk leginkább hozzá, ezt keressük később is. emlékszem egyszer nem bírtam megenni egy félkész sajttal töltött tortellinit mert milyen ehetetlen fanyar benne a sajt. pedig csak az itthoniakhoz voltam szokva. a sajtok egy nagyon nagy sprektumú dolog, sokat végig kell kóstolni hogy kiderüljön kinek mi jön be
2023. márc. 15. 18:04
 14/28 anonim ***** válasza:
23%
Mert ízetlen szr?
2023. márc. 15. 18:27
 15/28 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez színtiszta nosztalgia.
2023. márc. 15. 18:39
 16/28 anonim ***** válasza:
68%
inkább gauda,edidami,és grand padano,vagy Mozerella.trapista nem.
2023. márc. 15. 19:08
 17/28 anonim ***** válasza:
77%
vagy Speedy Gonzales kedvence, egy jó nagy lyukacsos ementáli
2023. márc. 15. 19:14
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ettem már jó trappistát, mondjuk köze nem volt a boltihoz, mert egy kézműves sajtműhelyben vettem.
2023. márc. 15. 19:35
 19/28 anonim ***** válasza:
55%
Mert túl sok trappistát ettek és ezt okozza az emberekkel
2023. márc. 15. 19:52
 20/28 anonim ***** válasza:
90%

A trappista az, mint a rántott hús, a sült krumpli, a húsleves, a szalonnás tojás meg pár hasonló dolog. Enyhe sós/umami, nem túl jellegzetes állag, egyszerű, érthető tömegtermék. Nincs ezzel semmi baj, egy szendvicsbe beledobni vagy ráolvasztani valamire szerintem teljesen oké tud lenni.

Mondjuk amikor bolognaira reszelik és olvasztják dekaszám, attól nem repdes kicsiny szívem, de hát van ilyen.

2023. márc. 16. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!