Miért nézik le sokan a trappistát mikor az a legfinomabb, legtisztább ízű sajt?
Ez olyan, mint aviccben, amikor a fiatal feleség nem tud a férjnek jót fözni, mert a férj szerint az anyja valami különleges ízt tudott adni az ételeknek, ami a feleségnél mindig hiányzik. Ez így ment egészen addig, amíg véletlen leégett az étel, a férj meg megdicsérte, hogy VÉGRE jót fözött!
Aki valami rossz, íztelen vackot szokott meg, annak csak az tetszik, a normális, jó ízü nem.
"Aki valami rossz, íztelen vackot szokott meg, annak csak az tetszik, a normális, jó ízü nem"
Ez ott bukik meg, hogy az ízlés - milyen meglepő - az ízlés kérdése. Csak mert neked valami jobban ízlik, az nem lesz jobb, mint ami a másiknak ízlik.
A trappista az, mint a rántott hús, a sült krumpli, a húsleves, a szalonnás tojás meg pár hasonló dolog. Enyhe sós/umami, nem túl jellegzetes állag, egyszerű, érthető tömegtermék. Nincs ezzel semmi baj, egy szendvicsbe beledobni vagy ráolvasztani valamire szerintem teljesen oké tud lenni.
Mondjuk amikor bolognaira reszelik és olvasztják dekaszám, attól nem repdes kicsiny szívem, de hát van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!