Ki miért szeret a Sparban vásárolni?
A sparban a dolgozókat utálom. Lassúak mint a tetvek. Van, hogy 20 vagy több ember áll sorban de nem hívnának másik pénztárost. Önkiszolgáló pedig nincs.
Néha nem lehet kártyával fizetni, de ezt csak a pénztarnál közlik. A 9 hónapos terhes biztonsági őr papa a pénztár melletti korláton könyököl és pofázik.
Nagy ráértében az ajtóban is állhatna és mondhatná hogy nincs kártyás fizetés/kiírhatná.
Az árak sok terméknél nincsennek kiírva. Ami az újságban akciós, az a boltban nem, mert "a rendes áron viszi a gép" "nem, nem tudom az akciós áron adni".
Pozitívum: gyalog is el tudok menni, közel van. A tesco, lidl a város végén/külterületen vannak.
21
Teljesen más típusú embereket vesznek fel, mint pl Aldi vagy Lidl.
Én azért nem szeretem Spart, mert a 80% köszönni sem tud igaz Tescoban is hasonló a helyzet ( kasszások esetén). Gondolom fizu alacsonyabb, elvárás kevesebb. Nem szívesen megyek már be én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!