Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miert eri meg jobban a bortars...

Miert eri meg jobban a bortarsasagnal vasarolni, mint a (pl) sparban?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta,hogy megéri? :) Mindkettőnek van előnye - hátránya szerintem. A bortársaságnál nagyobb a választék, vannak magas minőségű borok is és esetleg ellátnak egy-két tanáccsal is, mihez illik, hogy szagolgasd, nem tudom :)
2015. ápr. 10. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha igényled az általuk kínált plusz szolgáltatásokat, akkor tőlük megkapod. A Spartól viszont nem.
2015. ápr. 10. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán a bortársaságnál jobban végig kísérhető a bor eredete, származása. Garantálnak biz. minőséget.

A Sp kereskedik vele, ki tudja honnan jön a bor, látott-e szőlőt. De annyiféle áron árulnak az olcsótól a méregdrágáig. Abból is lehet következtetni.

2015. ápr. 10. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha értesz a borokhoz akkor a Sparban éri meg jobban.
2015. ápr. 10. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Csakhogy a spár hiába adja olcsóbban, a tárolás során esetlegesen bekövetkezett minőségromlással nem sok mindent tudsz kezdeni.

Pont ahogyan nem veszel Dom Perignon pezsgőt sem a tescoból ami ki tudja hány éve porosodik ott a polcon..

2015. ápr. 11. 00:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahonnan én veszem, nagyjából 30-40%os áron kapom meg a Spárhoz képest. De ahhoz legalább 4-5 napot kell várni, hogy megjöjjön. Spárba meg lemehetek papucsban és kisgatyában is, hogy a reggeli kevertet meg tudjam venni.
2015. ápr. 11. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:

"Pont ahogyan nem veszel Dom Perignon pezsgőt sem a tescoból ami ki tudja hány éve porosodik ott a polcon.."

Ez csak a DP-ra igaz, vagy Veuve-t és Moët-et sem érdemes a Tescoban venni? :DD Mert párszor vettem már ott.

2015. ápr. 13. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!