Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki miért szeret a Sparban...

Ki miért szeret a Sparban vásárolni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 02:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Nincs olyan, ahol kifejezetten szeretek, vagy utálok vásárolni, a Sparban is szoktam néha. Az az előnye, hogy nagyobb és kiszámíthatóbb a választék pl a Lidl-vel, Aldival szemben
2023. márc. 5. 09:20
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Szeretem a Spart a nagyobb választék miatt, de amúgy pár terméknél van csak az, hogy kifejezetten a Sparba járok miattuk, de ott is azért, mert máshol nem kaphatóak (vagy legalábbis nem tudok róla). Ilyen a purpur zsemle, a purpur szeletelt kenyér, illetve a teljes kiőrlésű pita. Volt még egy termék a fejemben, de hirtelen nem jut az eszembe. Szóval ezek a termékek azok, amiket muszáj a Sparban beszerezni, mert máshol nem láttam még ilyeneket. De amúgy ezeken kívül el vagyok a Spar nélkül. Emellett még teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztet és fehér tönkölybúzalisztet szoktam venni, de azt sokszor inkább a Tescoban, mert az ilyesmi Aldi, Lidl stb helyeken még ilyesmiket nem láttam. Szóval nekem meg vannak azok a termékek, amiket csak a Sparból tudok megszerezni, de amúgy ennyi. Szóval igazából talán azért szeretem a Spart, mert az én életmódomhoz ott több mindent be lehet szerezni, mint az ilyen Aldi, Lidl, Penny helyeken.
2023. márc. 5. 10:26
 13/22 anonim ***** válasza:
56%

Az Auchan elég jó, legutoljára ott vásároltam online negyvenezer körül, még aznap kihozták.

Mellesleg ott is volt kifejezetten drága termék, azt a végén kitöröltem a listáról, megveszem máshol.

Kenyeret a péknél veszek, húst a hentesnél - olcsóbb és jobb is.

Az igazság az, hogy érdemes több helyről vásárolni, végül is képbe lehet kerülni elég hamar és ha valaki bizonytalan, ott a boltban előkapom a telót és megnézem, máshol van e az a termék, meg mennyibe kerül.

Kicsit változtatgatják az árakat, de nem nagyon, iszonyú drága minden.

Egy csomó mindent meg sem veszek, amit régebben vettem, pedig ki tudnám fizetni, csak annyi pénzt nekem nem ér meg, megvagyok nélküle.

Még annyit a Sparról, hogy leértékelt szalámit sem veszek többet, nyálkás volt, ki kellett otthon dobni, mert minden mocskot el akarnak sózni, a leértékelt narancs is másnapra penészes lett, szóval vigyázni kell velük, nagyon hajtanak a haszonra. Olcsóbb persze a leértékelt, de ha ki kell dobni, akkor felesleges volt megvenni a szemetet.

2023. márc. 5. 10:56
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Az van a lakáshoz legközelebb, és nincs autónk.
2023. márc. 5. 14:57
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
#3 Egyébként ez vicces, mert nálunk pont a Tesco-ra lett ez jellemző, amióta az az olcsóbb bolt a városban. A Spar pedig szépen kitisztult ezektől a "fura alakoktól". Az emberek sopánkodnak, hogy milyen drága a Spar, viszont ha van konkurencia a közelében, akkor lássuk be, ennek csak előnyei van ilyen szempontból. Másrészt a Spar a profitot az üzleteinek modernizálására fordítja, míg a Tesco és társai vagy húsz éves leromlott üzletekkel fogadják a vásárlóikat és ahelyett, hogy a meglévőket modernizálnának, új üzleteket nyitnak az országban, a régieket meg bezárják, súlyos gazdasági károkat okozva ezzel a városnak. Ezek után nem kérdés, hogy én inkább a Spar-t támogatom a bevásárlásommal.
2023. márc. 5. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:
39%
Nálunk a Spar és a Penny van egymás mellett, de a Spar-ba többször járok. Nagyobb a választék, pl. tejberizs. Kapható a pultban olcsóbb sajt is (most 2490 Ft/kg), szélesebb a választék, nem csak az előre csomagoltak. Ugyanez igaz a felvágottakra és a húsokra is. A kis kefír is olcsóbb, mint a Pennyben. Gyümölcsből is nagyobb a választék, vagy csak szebben pakolják ki. Pékáruból is. Önkiszolgálo kassza is van. Spar-Aldi-Penny, ezekbe járok, mindegyiknek van előnye.
2023. márc. 5. 16:52
 17/22 anonim ***** válasza:
42%
Régebben azért szerettem, mert kicsit drágább hely, és emiatt nincs tömeg, nem térdelnek a nyakadba az utolsó tejfölért, és mindig kapok mindent, amit felírtam. Most, ahogy felzárkózott árakban a Lidl, Penny, Aldi, Tesco is, már a Sparban is tömegnyomor van, meg tolakodó és türelmetlen emberek vannak. Ez BP 17. ker Pesti út.
2023. márc. 12. 04:36
 18/22 De La Cruse ***** válasza:
0%

Az aldiban és a Lidlben ha családos vagy hülyének néznek.

Ha férfi vagy akkor herének tartanak. És ez csak pár reklámból. A Spár tök normális ehhez képest. Ahol a reklámban jobban bánnak velem oda szívesebben megyek.

2023. márc. 12. 16:04
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

Reklám?

Mégis, ki a frászt érdekelnek a reklámok, sosem nézek meg egyet sem.

Viszont a Sparban nyolcszázról kétezernyolcszázra ment fel a magyar tejföl, meg kétezer Forint egy kg kenyér, ezt nem felejtem el nekik, soha többé nem megyek oda.

2023. márc. 12. 16:25
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
Ja, bolond aki a Sparban vásárol, mert ott néznek hülyének az őrült áraikkal.
2023. márc. 12. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!