Ki miért szeret a Sparban vásárolni?
Az Auchan elég jó, legutoljára ott vásároltam online negyvenezer körül, még aznap kihozták.
Mellesleg ott is volt kifejezetten drága termék, azt a végén kitöröltem a listáról, megveszem máshol.
Kenyeret a péknél veszek, húst a hentesnél - olcsóbb és jobb is.
Az igazság az, hogy érdemes több helyről vásárolni, végül is képbe lehet kerülni elég hamar és ha valaki bizonytalan, ott a boltban előkapom a telót és megnézem, máshol van e az a termék, meg mennyibe kerül.
Kicsit változtatgatják az árakat, de nem nagyon, iszonyú drága minden.
Egy csomó mindent meg sem veszek, amit régebben vettem, pedig ki tudnám fizetni, csak annyi pénzt nekem nem ér meg, megvagyok nélküle.
Még annyit a Sparról, hogy leértékelt szalámit sem veszek többet, nyálkás volt, ki kellett otthon dobni, mert minden mocskot el akarnak sózni, a leértékelt narancs is másnapra penészes lett, szóval vigyázni kell velük, nagyon hajtanak a haszonra. Olcsóbb persze a leértékelt, de ha ki kell dobni, akkor felesleges volt megvenni a szemetet.
Az aldiban és a Lidlben ha családos vagy hülyének néznek.
Ha férfi vagy akkor herének tartanak. És ez csak pár reklámból. A Spár tök normális ehhez képest. Ahol a reklámban jobban bánnak velem oda szívesebben megyek.
Reklám?
Mégis, ki a frászt érdekelnek a reklámok, sosem nézek meg egyet sem.
Viszont a Sparban nyolcszázról kétezernyolcszázra ment fel a magyar tejföl, meg kétezer Forint egy kg kenyér, ezt nem felejtem el nekik, soha többé nem megyek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!