Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki miért szeret a Sparban...

Ki miért szeret a Sparban vásárolni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 02:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Mert ott a legolcsóbb a Monster most 419 🤣. Am mást nem is szoktam venni onnan maximum húst, ha arra járok mert azok ott a legjobbak a lild után. Meg a Sparba lehet kapni azt a nagy Sajtos stanglit azt szoktam még venni meleg szendvicsnek.
2023. márc. 5. 03:02
 2/22 anonim ***** válasza:
69%
Kulturált, igényes hely.
2023. márc. 5. 03:47
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
Régen szerettem a Sparban vásárolni, mert egyedi és nagy a választéka, de mostanában már nem szeretek, mert forgalmas helyen van, és sok primitív ember is "felfedezte", akik kézzel kieszik a péksüteményekről lehulló darabokat a pékárus kosárból, végignyomogatják a teljes kitett készletet egy-egy fajta gyümölcsnél, tolakodnak a pénztárnál, meg sem várják amíg rápakolsz a kasszaszalagra, már pakolja a sajátját, a nyakadba lihegve, stb. Persze a többség intelligens, de túl nagy százalékban vannak már a primitívek.
2023. márc. 5. 03:49
 4/22 anonim ***** válasza:
89%

#3: Ezekért nem kell a Sparba menni, minden nagyobb boltban ez van.

Én azért szoktam a Sparba menni, mert instant kajákból a közelben ott a legnagyobb a választék.

2023. márc. 5. 04:54
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Ott a legjobb a pékáru ( nálunk a tescoban mindig kemények, vagy legyek másználnak rajtuk; a lidlben pedig nyers szokott lenni a közepe.), általában a gyümölcslevek itt a legolcsóbbak, van lindt táblás csoki
2023. márc. 5. 05:34
 6/22 anonim ***** válasza:
90%
Én is max a nagy sajtos kifliért megyek be, vagy húsért. Alapvetően nálunk a kis spar piszok lassú kasszásokkal rendelkezik, és ebbe a fiatalok is beletartoznak. A sparnál látom azt, amit régen a teszkónál, ezt az abszolút komótos dolgozói hozzáállást. Egyébként egyik hazai nagy boltba, sem kis boltba nem szeretek vásárolni járni, különösen ilyen árak mellett. A havi nagy bevásárlást természetesen külföldön teszem meg, mert ahova járok autópályán 40 perc lakástól boltig.
2023. márc. 5. 06:13
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

6-os!

Hova jársz bevásárolni?

2023. márc. 5. 07:52
 8/22 anonim ***** válasza:
92%

A Spar nagyon drága lett, szerintem a legdrágább, csak az van hozzám a legközelebb.

Van ugyan néhány dolog, ami ott a legolcsóbb, nincs mit tenni, már ezt is figyelni kell , de összességében megfizethetetlen földi halandónak, a legtöbb dolgot nem ott veszem.

Mellesleg az árukészlete is egyre szegényesebb, gondolom azért, mert csökken a forgalma.

Én nagyon megutáltam a Spart, ott aztán nem lehet spórolni, már a neve is hazugság.

A legtöbb dolgot a neten vásárolom, egyre kevesebbet személyesen és mindig ott, ahol olcsóbb.

Legalább kihozzák, nem kell cipekedni.

2023. márc. 5. 08:23
 9/22 anonim ***** válasza:
77%
A környékünkön csak a spar árul borjúhúst. Mondjuk mást nagyon nem is veszek náluk
2023. márc. 5. 09:04
 10/22 Noren1989 ***** válasza:
62%

Kb ugyanúgy vagyok, mint #8, csak nekem pl a macskáim nem xarnak bele másik márkájú alomba...

Ahogy észrevettük, jelentpsen csökkent a választék, az árak az egekben.

Pl a megnevezett macskaalom 1év leforgása alatt 150%-ot emelkedett a kiinduló 399-es árához képest.

Ahogy tudom, kémiai termelés mellékterméke, nagyon kétlem, hogy az előállítása ennyivel drágult volna. Ergo szimplán az átterhelések miatt lehet a drágulás java, plusz egy kis fenntartási költség-növekedés.

Hozzám kb 120m a spar, emiatt is választom.

Más előnye nincsen.

2023. márc. 5. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!