Nem lenne valakinek egy olyan táblázata, ahol megtervezi a napi menüt és hozzá egy bevásárlólista? De úgy hogy látszódjon, hogy a mai árakkal az a leves mennyire jön ki, az a második mennyire jön ki? Nagy segítség lenne.
Igen, sajnos nagyon gyorsan változnak az árak, de kb nagyságrendileg meg lehetne csinálni egy ilyen listát.
Nem lustaság szerintem, hogy mástól kérünk segítséget, ötletet, ő hogyan csinálja, nincs e neki egy ilyen. Azért annak oka van ha valaki feltesz egy ilyen kérdést, kérést. Valószínű szeretné látni ő mit ront el, mit tudna javítani. Azért a gyakorlott háziasszonyok igenis rengeteg jó tanácsot tudnak adni az étel és kosztpénz tervezése kapcsán. A másik, hogy az ember mindig tanul valami újat.
Az meg hogy hova megyek bevásárolni egy dolog. Én konkrét személyes példákat kértem. Akár odaírva, hogy pl Coopba vásárolok hozzá meg a Lidl-ből. pl.
Onnan már lehet az egész körvonalat látni ki mit hogy csinál, hol vásárol ahhoz a menühöz amit ő tervez.
Igazából én segítséget kértem, de úgy látszik a mai világban az emberek inkább támadnak, mint segítsenek. Ha meg segíteni nem tudnak, vagy nem akarnak, akkor meg inkább ne írjanak.
Azért ha valakinek mégis van ilyesmije és szívesen megosztaná azt szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!