Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nem lenne valakinek egy olyan...

Nem lenne valakinek egy olyan táblázata, ahol megtervezi a napi menüt és hozzá egy bevásárlólista? De úgy hogy látszódjon, hogy a mai árakkal az a leves mennyire jön ki, az a második mennyire jön ki? Nagy segítség lenne.

Figyelt kérdés

#bevásárlólista #menüösszeállítás
2023. márc. 1. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Jo ötlet, de hogyan képzeled el? Ehhez a bableveshez szükséges anyagok AAA Ft-ba kerülnek ha a Debrecen, ....ut, ....szám alatti Spárban veszed. De ha a babot a sátoraljaujhelyi szombati piacon, Akkor 17 forinttal jobban jössz ki. Ha ugyanezt Zalaszentgroton veszed, a petöfi uti kisboltban, akkor ....... Valahogy igy szeretnéd megkapni?? Azonnal készitek neked egy ilyent, mert te olyan szép vagy!
2023. márc. 1. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az a lista, ami tudná, hogy te hová mész bevásárolni és ott épp miből milyen a választék és mennyi az aktuális ára.
2023. márc. 1. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
ChatGPT
2023. márc. 1. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan gyorsan változnak az árak hogy még a kasszához se érek oda már drágább nem, hogy míg összeszedném így tételesen. Na meg nekem van itthon olajom meg sóm azt nem veszek neked van vagy beleírjam ?
2023. márc. 1. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, azt hittem, hogy nálam lustább ember nincs, de láthatóan van!
2023. márc. 1. 15:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos nagyon gyorsan változnak az árak, de kb nagyságrendileg meg lehetne csinálni egy ilyen listát.

Nem lustaság szerintem, hogy mástól kérünk segítséget, ötletet, ő hogyan csinálja, nincs e neki egy ilyen. Azért annak oka van ha valaki feltesz egy ilyen kérdést, kérést. Valószínű szeretné látni ő mit ront el, mit tudna javítani. Azért a gyakorlott háziasszonyok igenis rengeteg jó tanácsot tudnak adni az étel és kosztpénz tervezése kapcsán. A másik, hogy az ember mindig tanul valami újat.

Az meg hogy hova megyek bevásárolni egy dolog. Én konkrét személyes példákat kértem. Akár odaírva, hogy pl Coopba vásárolok hozzá meg a Lidl-ből. pl.

Onnan már lehet az egész körvonalat látni ki mit hogy csinál, hol vásárol ahhoz a menühöz amit ő tervez.

Igazából én segítséget kértem, de úgy látszik a mai világban az emberek inkább támadnak, mint segítsenek. Ha meg segíteni nem tudnak, vagy nem akarnak, akkor meg inkább ne írjanak.

Azért ha valakinek mégis van ilyesmije és szívesen megosztaná azt szívesen fogadom.

2023. márc. 2. 08:02
 7/8 anonim ***** válasza:

ja

meg a lóf#szt

2023. márc. 2. 08:45
 8/8 anonim válasza:
ASfasfasf
2023. aug. 23. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!