Miért van ennyi kalória az élelmiszerekben?
#10: Hazudsz.
Az ember alapvetően 2 dolgot érez finomnak: a szénhidrátokat és a zsírokat. Evolúciós ösztön, ezekben van az energia. Persze nyilván rengeteg számít az elkészítés, fűszerezés, állag ésatöbbi, de nem véletlenül van az, hogy egy sült tarja + sültkrumpli kombóra a són kívül semmi más nem kell, hogy a világ legjobb ebédjének érezd, addig a zöldségeket vagy egy sovány csirkemellet rommá kell fűszerezni, szószozni, kombinálni, hogy egyáltalán meg lehessen enni.
Uramjézus. Ki beszélt itt arról, hogy ki mit érez finomnak és milyen a csirkemell? Mint írtam is, a cukrokat a közízlés preferálja, az nem szénhidrát, te nagyon okos?
Vannak egyéni preferenciák is, az evolúciós beidegződések pedig nem zárják ki azt, hogy ne legyen valami finom csupán attól, hogy édes, vagy zsíros, hovatovább az ember már nem ilyen ösztönszinten működik, hacsak nem hajótörött egy lakatlan szigeten, ami manapság elég ritka, lássuk be.
Anyukád hazudik bogaram, tudod, a nő, aki úgy nevelt, hogy elhitted neki, hogy nem vagy olyan ostoba, mint amilyennek látszol és szövegértelmezési gondjaid sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!