Pesten mennyibe kerül kaja egy személynek ha nem főz magának csak kész kajákat eszik? Nem éttermi kajákra gondolok!
1500-tól felfelé.
Tegnap vettem ennyiért egy brassóit. Előtte másik kifőzdében egy csirkepörköltet nokedlivel és egy krumplifőzeléket fasirttal (természetesen ezt két napra). 3900 ft-ot fizettem.
Kínai büfében 1500-1600 szokott lenni egy nagy adag főétel, a kicsi 1100-1200.
Diák kantin vmivel 1000Ft felett, 14-1500Ft a kínai, girosztál.. nem tudom, rendes menü 1900-2000Ft.
Most +50-60%-ot drágult minden. De ebben az is benne volt, hogy sokáig nem mert emelni senki, így alig volt drágább a kész kaja, mintha magadnak főznél változatosan. Talán '19 óta van ez a meredek emelkedés. Tudod, akkor jöttek a cikkek is, hogy ezres a lángos a Balatonon.
Neked kell?
Nincs tűzhely és sütő?
Veszel egy tepsit és egy serpenyőt, ez 3-4000 Ft, alufóliát, fakanalat, és onnantól tudsz 3-500 Ft-ért ebédelni.:)
Csirke, sült zöldség, krumpli, rántotta, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!