Kész lett a savanyú káposzta, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Kb. másfél hét alatt finom savanyú lett. Hogyan tovább? Zárjam be az üveget, és tároljam hűtőben? Öntsek rá kis vizet, hogy biztosan ne száradjon ki a teteje? Mit kell ezután csinálni vele?2022. febr. 3. 15:06
2/3 anonim válasza:
hutoben tarold. nekem honapokig elall, de a tetot nem csavarom ra rendesen mert egy kis gazt enged
3/3 anonim válasza:
Hűvös helyen ha lehet levegővel ne érinkezzen.Ha veszel ki belőle súlyozd vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!