Vettem 12 kg vöröshagymát, mert jó áron volt. Volt benne pár darab, ami kicsit puhább. Hogyan tegyem el?
Figyelt kérdés
A fagyasztóban már nincs hely. Arra gondoltam, hogy megpucolom, és nylonzacskóban a hűtő zöldséges részébe teszem, aztán hamarosan felhasználom. Mondjuk ettől hagymaszaga lesz az egész hűtőnek. Egyéb ötletek?2022. dec. 22. 20:47
1/13 anonim válasza:
Nincs kamrád, pincéd, padlásod???
Minek vetted meg, ha nincs tárolóhelyed?
3/13 anonim válasza:
Megpucolva pikk-pakk megromlik. A felét kidobhatod. Tehát hiába volt olcsó, tkp. dög drágán vetted visszaszámolva...
4/13 anonim válasza:
Amit meg tudsz próbálni, hogy olajon összedarabolva megsütöd, csavaros üvegekbe töltöd és a hütöben tárolod.
Fözéskor egy-két kanálnyit teszel az ételbe, nem kell akkor pirítani.
5/13 anonim válasza:
Hideg hűvös helyen ahol nem éri pára és ne zacskóban legyen, hanem egy tálban. De arra figyelj, hogy ne legyen közte rothadásnak indult nagyon puha hagyma.
6/13 A kérdező kommentje:
1-es: de van kamrám. Ott tartom. Csak azt a pár darabot kiválogattam, ami puhább volt, és megpucoltam. Mert nem akartam, hogy megrohassza a többit.
3-as: miért romlana meg? Pár nap alatt felhasználom.
2022. dec. 22. 21:58
7/13 anonim válasza:
12 kilót?
Hany fős csaladod van? 20fős? 🤣🤣🤣
8/13 anonim válasza:
Osszevágod, lesózod, befőttes üvegben hűtőben eláll.
Fagyasztóba eszedbe ne jusson hagymát tenni.
9/13 A kérdező kommentje:
7-es: 200 Ft volt kilója, és 80%-a hibátlan, a 20%-ot pedig gyorsan fel lehet használni. Ma néztem a Tescóban 560 ft volt egy kiló hagyma.
2022. dec. 22. 22:32
10/13 A kérdező kommentje:
8-as: újhagyma szárát tettem már el fagyasztóba úgy, hogy előtte zsirban megdinszteltem. Kiváló alapanyag lett pörkölthöz.
2022. dec. 23. 05:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!