Itt van szépen megpucolva 1 darab gránátalma belseje egy tálban. Mit lehet csinálni vele hogy finom legyen? Valami recept vagy ötlet esetleg?
Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 13:47
2/11 anonim válasza:
Edd meg. Úgy a legjobb
Vagy csinálj salátát bulgurból, zellerszárból, citromos olivaolajos dresszinggel, sajtkockakkal es a granatalmaval
3/11 anonim válasza:
Én kanállal belapátolnám így natúr... :-)
De a bulguros saláta nagyon jó ötlet, kuszkuszból tabouleh-hez is isteni!
Desszertet is készíthetsz, pl. bármilyen rétegezett pohárkrémhez nagyon finom, Akár Mascarpone-val, akár még pudinggal is...
4/11 anonim válasza:
Az almát elfelejtettem
#2 votlam
6/11 anonim válasza:
Ha onmagaban nem finom, akkor vagy nem erett vagy esetleg tulerett es mar rohad, vaagy te csak nem szereted a granatalmat.
Barmelyik helyzet all is fenn, barmibe rakod, nem lesz jobb ize :D
7/11 anonim válasza:
Szerintem is jó magában is, de pl natúr joghurttal is nagyon finom.
8/11 anonim válasza:
Hogyan néz ki a gránátalma megpucolva?????? (Ez igy nekem magas.)
9/11 anonim válasza:
8: hát hogy ki vannak ütögetve belőle a kocsonyás magok.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!