Milyen lenne az élet baromfipárizsi nélkül?
Pedig finom az, csak elegendő hústartalom kell bele. Attól függ, hogy PÁRIZSI-e, vagy ehető kartonpapír, mert olyat is kóstoltam.
A régi szocialista zamatos, hústól pirosas-rózsaszínes fűszeres, telt és ínycsiklandó párizsik MEGSZŰNTEK. Ebben a nyomorult világrendszerben olyan már nincs, hiába PICK vagy német márka vagy akármi, nyomába se ér. Ez a virslire is igaz.
Igaz, a régi békebeli párizsik sertéshúsból voltak inkább, de akkor 1-2 féle volt csak, de azok AZOK is voltak a szó szoros értelmében, PÁRIZSIK. Amiket ma árulnak néha, az ilyen színezett nejlon-hatású kocsonyaszerű alapú pótanyag, valami ismeretlen eredetű húspor-szerű dologgal. Büntetni kéne.
Valaha a Karancshús gyártott párizsit, 30 év után sem felejtem el azt az ízt és sehol nincs ilyen. Olyan bélben volt, mint ma a szafaládé.
"olyan se volt, hogy gyümölcslé gyümölcstartalma – mert az gyümölcslé volt teljesen, nem vizezett cucc"
Jó, azért ekkorákat már nem kell mondani... Egyszerűen csak akkor még nem volt kötelező ráírni a csomagolásra, hogy mennyi benne a gyümölcs, ezért nem tűnt fel, hogy nem 100%. De azért akkor is simán fel volt vizezve, másképp nem lett volna iható pl. a sárgabarack vagy őszibarack nektár meg ilyenek, mert túl sűrű lett volna.
Ja, a szlogen meg az volt, hogy "A Sió - folyékony gyümölcs", úgyhogy látszik, jól működött az agymosás már akkor is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!