Milyen kaját vehetnék magamnak?
Ha hotelben élsz, akkor elvileg nem kellene hogy probléma legyen, hogy beülj egy étterembe vacsorázni.
Ha olcsóbban akarod kihozni, akkor ebédre menürendelés, napi egy ezresből megvan a meleg kaja házhoz szállítva, és estére már ehetsz valami hideget és gyümölcsöt.
Rengeteg más opció van bolti dolgoknál is, vehetsz zöldséget, gyümölcsöt, konzerveket, olajos magvakat is, de azért a legtöbbünknek rendes főtt étel is kell. Kifőzde, étterem, rendelés... Vannak lehetőségek.
De nekem például ez kevés lenne, mert nekem alap, hogy sok tojást eszem és az étteremben igen túlárazott, de ezt egy vízforraló is meg tudja oldani, egy főzőlap pedig több dologra képes. Nem tudom, mit használhatsz a hotelben, de ha van konnektor, az már ad lehetőségeket egyszerű főzésre, melegítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!