Melyik konzervek a legjobbak?
Figyelt kérdés
Csütörtökön megyek túrázni és vennem kéne 3-4 konzervet. Nem vagyok válogatós de azért szeretnék jobb minőséget vásárolni. Olyanra lenne szükség amit egy Spar, Lidl, Penny háromszögből betudok szerezni. Ténylegesen konzervre van szükségem tudom vannak alternatívák de az MRE csomagok és azok amik üvegben vannak nem opciók.2021. febr. 9. 07:55
2/5 Rothadó Narancs válasza:
Házias ízek konzervek a Sparból.
3/5 anonim válasza:
Szalonna, hagyma, kolbasz, kenyer + egy jo bugyli (meg persze tuzgyujto alkalmatossag). Nehogy mar konzervet egyel kirandulason ... konzerv lager kaja, kempingezeshez van kitalalva. Kirandulason suss szalonnat! Vagy csomagolj szendvicseket.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
4 konzerv 2kg súly, 4 túraétel meg 0,5 plusz a főző súlya (de azt persze több ember használhatja egyszerre és csak az egyik cipeli).
De ha nagyon ragaszkodsz hozzá, a Lidl Baroni konzervei szerintem ehetőek és sűrűek, bár nem lehetnek nagy elvárások a kategóriában. Akciókban rendszeresen szoktak lenni a normál 400 helyett 500g-os kiszerelések is, bár nem az állandó kínálat részeként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!