Milyen lenne az élet baromfipárizsi nélkül?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 16:34
11/51 anonim válasza:
#8 az ilyen "jókívánságok" után-előtt bele sem gondolsz hogy van akinek ez a hulladék jelent egy biztos élelmiszert? hogy van olyan aki főtt ételt kívánt Karácsonyra? nem mindegy egyszerű megszorult ember oltásellenes, de sokan örülnének egy jó étkezésnek! ilyet kívánni valakinek egész életére mérhetetlen rosszindulatot és érzelemmentességet tükröz
12/51 anonim válasza:
Az ilyen rosszindulat visszaütő karmát eredményez.
Én pl. alig-alig eszek húsfélét, nem tudtam megszeretni valami miatt. Nagyon kevés lemondás hiányozna, hogy vegi legyek. De párizsit jóízűen eszek és főzelékekhez rendszeresen azt eszek. A párizsi sem pont egészségről és minőségről híres, de ez van. Legalább mégis valami.
13/51 anonim válasza:
11-12. Ha jó és finom, akkor mi a bajotok?
Nem nélkölözök, de át kell gondolnom, mire költök.
De ha olcsó, gyenge minőségűre telik csak, nem csapom be magam azzal, hogy ez hű, de nagyon finom.
Nagyon is át tudom érezni a szegények sorsát. Nem rjtuk gúnyolódok.
16/51 anonim válasza:
Csak és kizárólag biogazdaságból származó bélszínt, nem tenyésztett lazacot, japán kobe marhát, szarvasgombát, beluga kaviárt és fugut fogyasztok.
18/51 anonim válasza:
Ipari hulladék. Nem értem, hogyan képesek ilyent emberek belegyömöszölni a testükbe.
19/51 anonim válasza:
Finom az, ha jó magas a hústartalma. Attól függ. Pl. Efef termékei Pennyben jok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!