A "nyers" hús fogyasztása rosszabb, mint a feldolgozatlan lisztből készült ételeké?
Figyelt kérdés
A családban állandóan vita megy erről.
Én nagyon szeretem a marhahúsból készült ételeket, különösen a tatár beefsteaket, bélszínt, marha steak.Habár az áruk miatt nem eszek minden héten ilyesmit.
De, például az egyik magyar hamburgerhálózat is úgy csinálja a húst a burgerba, hogy nem süti át teljesen,hanem még rózsaszín a közepe.
Egy családi ebédnél én tatár beefsteakat rendeltem és a családtagok szinte sokkolva voltak,hogy én nyers húst eszek.
Hiába magyaráztam,hogy a marhahúst meglehet enni nyersen, viszont a csirkét, sertést, kacsát...stb már nem.
Amit ők nagyon erőltetnek és én nem eszek meg, az a teljeskörűségű, graham lisztből készült péksütemények.Nagyon rossz ízűek számomra.A liszt itt nincsen teljesen feldolgozva.
2022. nov. 1. 12:58
13/13 anonim válasza:
"nincs teljesen feldolgozva"= nem teljesen finomított, a liszt tartalmazza a búzamag héj részeit. Valaki lehet, hogy keserűnek érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!