Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért kell "reformtáplálkozásn...

Miért kell "reformtáplálkozásnak" nevezni a természetes, feldolgozatlan élelmiszerek fogyasztását?

Figyelt kérdés
Többezer éve is finomítatlan ételeket fogyasztottak csak, ellenben a ma elterjedt feldolgozott szénhidrát (finomliszt, cukor) alapú étrend csak a második világháború óta létezik.
2011. júl. 12. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
még régebben meg barlangban laktak és félpucéran járkáltak,vadásztak,de ha ma valakik így kezdenének élni,akkor az is eléggé újító lenne...
2011. júl. 12. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 bix ***** válasza:
üzlet, amire valami divatot rá akarnak húzni most, és drágábban lehet eladni ezeket az alapanyagokat.
2011. júl. 12. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

A háború előtt is csak finom búza lisztet használtak,kenyérsütésre is. Kevés helyen rozslisztből sütötték a kenyeret. Finomított cukrot is használtak. Nem a háború utáni termékek.

Ma az "egészséges" táplálkozás üzlet,és nem sok köze van a valóban egészséges étkezéshez.

2011. júl. 12. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, ahogy a szemétkaja is jó biznisz, az egészséges is azzá vált, pláne hogy az a drágábbik opció. Ennyi az egész, a többi, a flancos név és a hasonlók csak marketing.
2011. júl. 12. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!