A "nyers" hús fogyasztása rosszabb, mint a feldolgozatlan lisztből készült ételeké?
A családban állandóan vita megy erről.
Én nagyon szeretem a marhahúsból készült ételeket, különösen a tatár beefsteaket, bélszínt, marha steak.Habár az áruk miatt nem eszek minden héten ilyesmit.
De, például az egyik magyar hamburgerhálózat is úgy csinálja a húst a burgerba, hogy nem süti át teljesen,hanem még rózsaszín a közepe.
Egy családi ebédnél én tatár beefsteakat rendeltem és a családtagok szinte sokkolva voltak,hogy én nyers húst eszek.
Hiába magyaráztam,hogy a marhahúst meglehet enni nyersen, viszont a csirkét, sertést, kacsát...stb már nem.
Amit ők nagyon erőltetnek és én nem eszek meg, az a teljeskörűségű, graham lisztből készült péksütemények.Nagyon rossz ízűek számomra.A liszt itt nincsen teljesen feldolgozva.
Marmint hogy' erted hogy nincs feldolgozva? Van neked a leghalvanyabb fogalmad is arrol, hogy hogyan keszul a liszt?
Ertem en hogy nagyon meg akarod mutatni a csaladtagoknak hogy mekkora nagyfiu / nagylany lettel es mar tatarbifszteket eszel, de legalabb mjnimalisan nezz mar utana hogy mi mibol van mielott butasagokat beszelsz.
"Mármint hogy' érted hogy nincs feldolgozva? Van neked a leghalványabb fogalmad is arról, hogy hogyan készül a liszt?"
Szerintem úgy értheti, hogy nincs átsülve a pékárú.
"Vagy várjál csak... de, az is hülyeség."
Akkor bizonyára az én ízlésemmel is probléma van. Ugyanis magam is gyakran találkozok félig átsült pékáruval.
"Ha netán rendszeresen rossz kenyeret veszel, akkor vagy h.lye vagy ha visszajátssz ahhoz a pékhez, vagy életképtelen mulya birka aki nem mer szólni hogy valami nem oké."
Sajnos nincs lehetősége mindenkinek "elit" kézműves pékségekbe járni. A többiben meg hiába reklamálok, mert attól még nem lesz olcsóbb az energia.
"Semmi szükség az 'elitezesre'. Ha azért nem sül meg a kenyér mert 'drága' a gáz, akkor adja annyiért amennyiért megéri."
Sajnos ő sem tudja olcsóbban adni, mert neki is egyre magasabb költségei vannak. Ez a fránya infláció már csak ilyen.
"A háborgókat meg lehet egyenesen a minielnökhöz irányítani, hogy vajon miért vásárolja 4x áron a gazt a ruszkiktól."
Sajnos ez sem megtörténni, mert ugye cserébe ő véd meg minket minden gonosztól. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!