Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ennyi étel mennyi időre lenne...

Ennyi étel mennyi időre lenne nektek elegendő?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, másnak kb mennyi időre lenne elég.

[link]

[link]

[link]

2022. okt. 24. 01:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
90%
En amugy 40-50 ezerre tippelnem, de nagyon erdekel, hogy a kerdezo mennyit fizetett :D
2022. okt. 24. 14:44
 22/29 anonim ***** válasza:
77%

Engem az árán kívül az is érdekelne, hogy a kérdező ez hogy osztja be.

Ebben a hatalmas kupacban semmi értelmes hozzávaló nincs a szendvics alapanyagokon, salátán, újhagymán kívül. A mirelitek is szemetek, legalább ott lenne zöldborsó, bab, valami, akármi.

2022. okt. 24. 15:06
 23/29 anonim ***** válasza:
32%

Változó, egy hétig elégenne de ennek fele szemét nem a chipsre értem mert van aki nasizik. Hanem a mirelit termékek, meg fele vegán fele nem?

Hagymakarika vs teljeskiörlésű kenyér? Ez olyan influencer után menő ember cuccai.

2022. okt. 24. 15:14
 24/29 anonim ***** válasza:
72%

"...fele vegán fele nem..."

Hát én pl laktóz érzékeny vagyok, így az én bevasarlasomban is lenne növényi tej, ami vegannak számít, meg tofu, amit simán csak szeretek, viszont a csaladomnak ott a sima tej és a többi.

"Hagymakarika vs teljeskiörlésű kenyér? "

Lehet mindkettőt szereti?

2022. okt. 24. 15:32
 25/29 anonim ***** válasza:
40%
Ahogy látom sparos bevásárlás volt, a nagy multik közül talán a legdrágább, kivéve ha akció van.
2022. okt. 24. 15:58
 26/29 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy későn válaszolok, körülbelül 30 ezer Ft-ba került. A Lidl, Aldi, Penny, és Spar boltokban vásároltam. Nem vagyok vegán, csak vegetáriánus. A teljes kiörlésű toast kenyeret azért vettem, mert olcsóbb volt, mint a sima, szóval nem azért, mert az egészségesebb.
2022. okt. 24. 20:36
 27/29 anonim ***** válasza:
60%
Mennék boltba másnap, mert innen csak a lángost enném meg, de arra kell feltét, plussz a kenyérhez valami..
2022. okt. 24. 20:41
 28/29 anonim ***** válasza:
50%

26-os Ok., de ezeket minek vetted?

Ha vegetáriánus vagy, akkor miért nem eszel zöldségeket? Még egy levest, főzeléket sem lehet csinálni az asztalon lévő dolgokból. Hol vannak a hüvelyesek..

2022. okt. 24. 20:53
 29/29 anonim ***** válasza:
67%

Kb egy-két hét, egy főre.

Szerintem ez nem olyan sok, csak csalós a csomagolás.

2022. okt. 24. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!