Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ennyi étel mennyi időre lenne...

Ennyi étel mennyi időre lenne nektek elegendő?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, másnak kb mennyi időre lenne elég.

[link]

[link]

[link]

2022. okt. 24. 01:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Ez megosztó, mert sok az alapanyag, vagy hideg étel. Túl részletesen nem néztem bele, de talán 1.5 hétig nem kellene venni semmit, az után meg néhány kiegészítő dolgot, hogy étel legyen . Szóval 2 hét. De ha jól be osztjuk , egy hónap is akar. De itt lehet vitatkozni a tartossagon, pl a saláta nem lesz jó két hétig :D ketten vagyunk amúgy . Mi általában kétszer vasarolunk egy héten, kb két doboz tejet, 2 fele húst , zöldséget , zsömlét v kenyeret, felvágottat, meg néha mirelit dolgot. Meg amit épp kitalalok mit fozzek, ahhoz dolgokat, pl tejfölt stb . De olyan 2-3 hét szerintem reális .
2022. okt. 24. 01:30
 2/29 anonim ***** válasza:
61%
Egyedül élek, nekem hónapokra, de ennyi vackot eszembe sem jutna venni. Normális ételt nem esztek?
2022. okt. 24. 04:03
 3/29 anonim ***** válasza:
45%
A zacskós leves, tej, kávé életem végéig "elég lenne", mert nem fogyasztom ezeket, de a többi fagyasztott, félkész terméket is csak akkor enném, ha nagyon muszáj lenne.
2022. okt. 24. 06:33
 4/29 anonim ***** válasza:
47%
Kb egy heti vásárlásnál nézem, bár nálunk ezek közül nem sok minden fogyna
2022. okt. 24. 08:20
 5/29 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez nem olyan sok kaja, csak a csomagolás miatt tűnik annak. De egyébként nem látok benne semmi rizset, tésztát vagy más köretnek valót, nem igazán látok benne zöldséget a salátákon kívül.

Nyilván össze lehet dobni belőle jó pár ebédet, de mi 3 fős család vagyunk, reggeli-ebéd-vacsira ez azért talán egy hétre elég, vagyis bizonyos dolgok nyilván tovább.

Mármint csak így megtippelni tudom, mert nem eszünk ilyen félkész kajákat, levesporokat, csak főzünk és sok-sok zöldséget használunk, ami innen totál hiányzik.

Szóval, nehéz ezt így ránézésre belőni.

2022. okt. 24. 08:34
 6/29 anonim ***** válasza:
63%

Egyedülállóként szerintem kb. 1.5-2 hónapig lennék el vele, bár én kis étkű vagyok.

N

2022. okt. 24. 08:46
 7/29 anonim ***** válasza:
67%

Elso kep szerintem 3 hét. Mert elég sok a mirelit készetel, ezert sokkal kevesebb mintha csak alapanyagok lennenek.

Sosem koltenek ilyesmire es ha mas veszi, akkor sem ennek ilyesmit

2022. okt. 24. 08:57
 8/29 anonim ***** válasza:
45%

Mivel a vegán szemét menne a kukába, így 1 hét. Ha a vega cuccokat kicserélhetem húsra, akkor 2 hét talán kijönne belőle.

Viszont egy tipp: Felejtsd el a porokat. Drágák, nem is olyan az ízük, és teli vannak olyan anyagokkal, amikkel friss alapanyagos főzésnél sosem találkoznál. Akkor már inkább duplázd a fokhagyma mennyiségét, meg vegyél olívaolajat, és aglio e olio. Az olaj még a salátához is illik, plusz hónapokra elég. De csinálhatsz paradicsomos tésztát is friss bazsalikommal, az is több élvezetet fog nyújtani mint az alapporok.

2022. okt. 24. 10:37
 9/29 anonim ***** válasza:
89%

1 pár vagyunk:

10db tojás: átlag 10 nap

1l tej: 1,5-2 nap

kávé: napi 3-4 adag fogy

fél kg toast: 3-5 nap

joghurt: napi 1 joghurt biztos elfogy

1 csomag felvágott: kettőnknek egy vacsora alatt elfogy

fagyasztott kaja: ~200g egy adag

Ebédre való kaja ebből kb. egy hétre van, az összes kaja olyan 15 000+-5000 kcal körül lehet, szóval reális az az egy hét.

2022. okt. 24. 10:45
 10/29 anonim ***** válasza:
69%
Okos beosztással min. napokig.
2022. okt. 24. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!