Ennyi étel mennyi időre lenne nektek elegendő?
Szerintem ez nem olyan sok kaja, csak a csomagolás miatt tűnik annak. De egyébként nem látok benne semmi rizset, tésztát vagy más köretnek valót, nem igazán látok benne zöldséget a salátákon kívül.
Nyilván össze lehet dobni belőle jó pár ebédet, de mi 3 fős család vagyunk, reggeli-ebéd-vacsira ez azért talán egy hétre elég, vagyis bizonyos dolgok nyilván tovább.
Mármint csak így megtippelni tudom, mert nem eszünk ilyen félkész kajákat, levesporokat, csak főzünk és sok-sok zöldséget használunk, ami innen totál hiányzik.
Szóval, nehéz ezt így ránézésre belőni.
Egyedülállóként szerintem kb. 1.5-2 hónapig lennék el vele, bár én kis étkű vagyok.
N
Elso kep szerintem 3 hét. Mert elég sok a mirelit készetel, ezert sokkal kevesebb mintha csak alapanyagok lennenek.
Sosem koltenek ilyesmire es ha mas veszi, akkor sem ennek ilyesmit
Mivel a vegán szemét menne a kukába, így 1 hét. Ha a vega cuccokat kicserélhetem húsra, akkor 2 hét talán kijönne belőle.
Viszont egy tipp: Felejtsd el a porokat. Drágák, nem is olyan az ízük, és teli vannak olyan anyagokkal, amikkel friss alapanyagos főzésnél sosem találkoznál. Akkor már inkább duplázd a fokhagyma mennyiségét, meg vegyél olívaolajat, és aglio e olio. Az olaj még a salátához is illik, plusz hónapokra elég. De csinálhatsz paradicsomos tésztát is friss bazsalikommal, az is több élvezetet fog nyújtani mint az alapporok.
1 pár vagyunk:
10db tojás: átlag 10 nap
1l tej: 1,5-2 nap
kávé: napi 3-4 adag fogy
fél kg toast: 3-5 nap
joghurt: napi 1 joghurt biztos elfogy
1 csomag felvágott: kettőnknek egy vacsora alatt elfogy
fagyasztott kaja: ~200g egy adag
Ebédre való kaja ebből kb. egy hétre van, az összes kaja olyan 15 000+-5000 kcal körül lehet, szóval reális az az egy hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!