Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ennyi étel mennyi időre lenne...

Ennyi étel mennyi időre lenne nektek elegendő?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, másnak kb mennyi időre lenne elég.

[link]

[link]

[link]

2022. okt. 24. 01:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
39%

8. "Mivel a vegán szemét menne a kukába, így 1 hét. Ha a vega cuccokat kicserélhetem húsra, akkor 2 hét talán kijönne belőle."

Hol látsz te ott vegán szemetet?

2022. okt. 24. 11:01
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

Kerdes, hogy mire? Mert ezekből ebédet vagy vacsorát nem nagyon sokat lehet össze dobni.

Amúgy mi a kerdes komrketen?

2022. okt. 24. 11:02
 13/29 anonim ***** válasza:
89%

Hat igazabol lehet, hogy kb semeddig. :D Jo nem, de en nem igy szoktam vasarolni, ennel azert jobban megtervezem es nem veszek mirelit cuccokat, se porokat, csak nagyon ritkan, ha tenyleg nincs semmi idonk fozni.

Mert igazabol most mit latunk? Par mirelit cuccot, ez eleg lenne par napi ebedhez mondjuk 2 fore.

De ezen kivul? Tojas? Max reggelire eszem. Kenyer es ra egy-ket kenheto cucc, felvagott, salata? Szamomra ez is max reggeli vagy vacsora, ebed semmikeppen. Ezen kivul van meg kavekapszula meg tej, chips, joghurt sajt,par aprosag, ezek is jok, de ezen elni ugye nem lehet,meg fozni se annyira beloluk.

Mondjuk a sajt jo lehet valami kajaba, latom van ott milanoi alappor, de hirtelen hust meg tesztat nem latok, de feltetelezem az van otthon vagy ott van, csak nem vettem eszre.

Szoval en max egy hetet, talan 1,5 hetet mondanek, 2 fonek.

2022. okt. 24. 11:04
 14/29 anonim ***** válasza:
85%
13. Számomra ezek az un. kiegészítővásárláskor beszerzendő élelmiszerek.
2022. okt. 24. 11:33
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

Abból kiindulva, hogy a 70%-át nem is ismerem, úgy gondolom, hogy nem a mi világunk ezek az ételek.

De első ránézésre a viszonylag ehető dolgokat beszámítva én is 1 hetet mondanék. Persze nem mindegy, hogy hány főnek.

2022. okt. 24. 11:38
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hány főre. Egyes dolgok akár hónapokig. Viszont kell néha friss élelmiszer is hozzá. Vagy ha valami hamarabb elfogy. Ha mindenképp csak ezeket kellene enni kb 2-3 hét talán. De hiányoznának a friss zöldségek, gyümölcsök, kenyér,bármilyen pékáru, vagy friss hús stb.
2022. okt. 24. 11:40
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Kiváncsi lennék arra, hogy ezek az élelmiszerek,( bár ha jól láttam nem mindegyik élelmiszer) mennyibe került összesen?
2022. okt. 24. 11:43
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén!

Merő kíváncsiságból kérdezem, hogy mennyit fizettél mindezért?

2022. okt. 24. 11:43
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerre gondoltuk ugyanazt!:)

(18 vagyok)

2022. okt. 24. 11:46
 20/29 NTBS ***** válasza:
60%
Nem, tudom a zömét meg sem venném, mert dràga. Lángostészta. Komolyan?
2022. okt. 24. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!