Illyés Lajos kérdése:
Mobilnet.1 GB menyi időre elegendő GBS használata esetén belföldön?
Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 22:54
2/6 anonim válasza:
Gondolom gps, és konkrétan szinte semmire.
3/6 anonim válasza:
hány napra utazol el mert gondolom azért kérdezed,
maga google gps navigácioja nem használ sokat ,én most voltam pihenni és bárhová mentünk használtuk gps,4 napig voltunk távol és kijötem 1 gb bár tegnap haza felé már csak netet gps navigácionak tartotuk fent .
4/6 anonim válasza:
Attól függ mit használsz. Egy offline gps esetén a végtelenségig elég.
5/6 anonim válasza:
A GPS használatához nincs szükség mobilnetre.
Az csak a térkép letöltéséhez kell. De ha offline térképet használsz (amit wifin töltesz le), akkor egyáltalán nem kell mobilnet.
6/6 anonim válasza:
Nekem alapból 1 Gbyte net van a csomagomhoz vásárolva. Amikor egyszer kimentem külföldre (Barcelónába), akkor mondta a telefonos szaki, hogy arra az 1 hétre, amíg ott tartózkodok, vásároljak +1 Gbyte-ot, mert az 1 az kevés lesz, mert a GPS falja, tömi,habzsolja, zabálja a netet.(500 Mbyte alá le is fogyott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!