Most komolyan 100 ft felett van már 1 db tojás az üzletekben?
Figyelt kérdés
Hat elmentek ám ..mba!!!!2022. okt. 3. 17:33
11/23 anonim válasza:
Hogy mi M és mi L, azt jogszabály írja elő.
12/23 anonim válasza:
Akkor ezek szerint inkább rosszgszabály :) (nem volt vicces)
Mindegy, én meg tudom ítélni mi a közepes meg nagy tojás, és amire boltokban ráírják, az nem az.
13/23 anonim válasza:
A wc papír is gurigája 110 Ft... Hát ennyiért nem kell, inkább legyen sz@ros a s(tojás angolul)em, de nehogy már azt higyjék hogy bármennyit elkérhetnek érte. Pöttyös Túrórudit és Snickerset se veszek már, a kedvenceim, de az ára túlment a határon, már 40%-os címkével is drágább mint 2020-ban volt teljesáron. A kedvenc üdítőimről is áttértem egy olcsóbb márkára. Húst, tejet már csak árstopost veszek.
14/23 anonim válasza:
Jól teszed, tüntessünk szaros (angolul távol)ral az infláció ellen.
15/23 anonim válasza:
na én ezért tartok tyúkot a műemlék önkormányzati lakásban. igaz mindent összefosnak de legalább van toás.
16/23 anonim válasza:
Majd ha eléri a 200-at darabja(jövő ilyenkorra) akkor írj egy köszönőlevelet az Orbán-Varga-Matolcsy triónak amiért sikeresen szart csináltak a forintból.
17/23 anonim válasza:
Nálunk van 70-80 forintert is. Lodl, penny, aldi kozul mindig legalabb az egyikben akcios is, akkor akar 70 alatt is
18/23 anonim válasza:
#8, A Pennys tojás S-es, 50gramm/db , vagyis 1000Ft/Kg. Ezt kell összehasonlítani más tojásokkal.
19/23 anonim válasza:
a szaros seggel el lehet menni a fürdőbe kicsapatni zuhannyal, de a tojás tápértékét nem lehet bevinni csapvízzel
20/23 anonim válasza:
"a szaros seggel el lehet menni a fürdőbe kicsapatni zuhannyal"
A víz is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!