Mi ez a tenger gyümölcseis pizzámon?
Figyelt kérdés
Amikor rendelek tenger gyümölcseis pizzát, és mindig rajta van ez a fura dolog, amit nem tudom mi lehet. Az íze isteni, nagyon szeretem, ezért kérdezem nem-e tudja valaki mi lehet ez.
Ez egy ilyen "tekercs" féle dolog, aminek az egyik oldala piros / rózsaszínese, és a közepe fehér, és ha ránézel látszik hogy mintha fel lenne tekerve.
Nem tudom behozza-e ezt a képet, de erre gondolok.
Ez micsoda?
2022. szept. 29. 12:29
11/17 A kérdező kommentje:
Ez valami mesterséges tészta, amit feltekercseltek és rúddá formáltak, és halból készül, és rák íze van? Valami ilyesmit olvastam
2022. szept. 30. 06:37
12/17 anonim válasza:
nincs egy könnyű felfogásod az biztos
13/17 anonim válasza:
Olcsó rákpótlék, magára kicsit is adó pizzéria nem tenne ilyet az ételeire feltétnek.
14/17 anonim válasza:
12-es légyszives menj innen trollkodni valahova máshova.
Köszönöm :)
15/17 A kérdező kommentje:
12-es
nincs egy jó neveltetésed az biztos :D
2022. szept. 30. 20:10
16/17 anonim válasza:
nem trollkodás, szerintem ha legalább 4en leírják előtte hogy mi ez, plusz még a nevét is megkapod hogy magad rákereshess, akkor mit lehet mondani?? gondolkodni kéne kicsit meg értelmezni a válaszokat, annyira nem bonyolult
17/17 anonim válasza:
Kersd meg a neten. A nagy multikban kapható.
Ott le vannak írva az összetevők és nem kell többé aggódnod, hogy mit etettek meg veled.
Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!