Mit készítsek ezekből az üveges, olajban eltett tenger gyümölcseiből?
Figyelt kérdés
Van egy üveg kagyló, és egy üveggel amiben tintahal és apró polip van. Konzervben finomat szoktak lenni, azt megeszem simán pirítóssal, de ezekkel az a bajom, hogy az égvilágon semmi ízük nincs. Olaj ízük van és egy leheletnyi fokhagyma íz, de ezenkívül semmi jellegzetes tengeríz, ami miatt az ember szereti az ilyesmit. Gondoltam elkészítem rizottónak, vagy tésztáéval, de gyanítom így sem lesz több íze. Mivel lehetne feldobni? Szardella pasztát még nem használtam, nem tudom milyen, esetleg azzal fel lehetne dobni az ételt, hogy tengerízű legyen?2018. szept. 5. 14:30
1/6 anonim válasza:
keverd el konzervvel, és úgy csináld meg valaminek. esetleg valamilyen halolajjal, halszósszal csinálhatsz neki egy kis halízt.
2/6 A kérdező kommentje:
Van itthon un. Thai Fish szósz. Az vajon passzol hozzá? Olyasmi mint a balzsamecet, csak sós mint a bűn, hal íze van.
2018. szept. 5. 15:00
3/6 anonim válasza:
igen, ilyesmire gondoltam.
ha ráérsz vele, esetleg azt is csinálhatod, hogy leöntöd az olajat, lemosod a tenger gyümölcseit, és a konzerv levével felöntöd, hagyod hogy átvegye azokat az ízeket.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez is jó ötlet, köszi.
2018. szept. 5. 15:42
5/6 anonim válasza:
Csinálj rizottót ezzel a halas szósszal.
6/6 anonim válasza:
Ha fagyasztott tenger gyümölcseit veszek,azoknak sincs ízük.Olívaolajon megpirítok jó sok fokhagymát,ráteszem a tenger gyümölcseit,megpárolom,ráöntöm a tejszínt,pár csepp citrom leve,és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!