Mi ez a tenger gyümölcseis pizzámon?
Figyelt kérdés
Amikor rendelek tenger gyümölcseis pizzát, és mindig rajta van ez a fura dolog, amit nem tudom mi lehet. Az íze isteni, nagyon szeretem, ezért kérdezem nem-e tudja valaki mi lehet ez.
Ez egy ilyen "tekercs" féle dolog, aminek az egyik oldala piros / rózsaszínese, és a közepe fehér, és ha ránézel látszik hogy mintha fel lenne tekerve.
Nem tudom behozza-e ezt a képet, de erre gondolok.
Ez micsoda?
2022. szept. 29. 12:29
3/17 A kérdező kommentje:
De miért van így felgöngyölödve? :O Volt hogy levettem a pizzáról és kitekertem, elég hosszúra ki lehet tekerni.
2022. szept. 29. 12:34
4/17 anonim válasza:
Mert ez a surimi egyik tulajdonsága.
5/17 anonim válasza:
Surimi. Valójában halhúsból készül, de úgy csinálják, hogy ízére, formájára, színére rákra hasonlítson. Kapható önmagában is, rudakként szokták forgalmazni. Azt, hogy a pizzára miért összetekerve teszik, nem tudom, talán mert jobban néz ki, vagy így könnyebben elfér.
6/17 anonim válasza:
Rákízű rákutánzat. Toljad nyugodtan befele.
7/17 anonim válasza:
Surimi és pl sparban is be tudod szerezni. Nálunk a hűtőpultban a lazac, kaviár környékén van.
8/17 anonim válasza:
szóval egy rák ízesítésű haldarabka
10/17 anonim válasza:
sparban szokott lenni a halas részen. rák ízű hal, rá is van írva a csomagolásra.
ja, írta más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!