Hogyan eszed a hoddogot, miket raksz pluszba mellé? Virslit főzni vagy inkább sütni szoktad?
Sehogy, évek óta nem ettem.
Ennek az az oka, hogy leromlott a hot dog minősége, a készítők olcsó alapanyagokból, silány minőséget kínálnak.
Biztosan vannak kivételek, de évekkel ezelőtt feladtam a hot dog evést itthon soha nem csináltam, valamikor sokat megvásároltam itt-ott.
Kezdetben a minőséggel sem volt gond, minőségi, ízletes volt a virsli, a kifli, de amikor tömegesen elterjedt a baromfi virsli használata a hot dogokba, idővel kikopott a listámról, inkább veszek valami mást.
Egyébként jobban szerettem a sült virslis verziót, bár az már nagyon modern, az eredeti hot dog puritán volt: kifli, virsli, mustár, ketchup.
A salátás, sajtos, sült virslis verzió a '90-es években terjedt el nagyon gyorsan, kétségtelenül ízletesebb is volt, amíg nem kezdtek el spórolni a minőségen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!