Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan eszed a hoddogot,...

Hogyan eszed a hoddogot, miket raksz pluszba mellé? Virslit főzni vagy inkább sütni szoktad?

Figyelt kérdés

#Hoddog
2022. szept. 27. 16:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Hot dog
2022. szept. 27. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Főzni, attól függ, vagy simán ketchup-mustár (de csak módjával), vagy ha van éppen akkor sajtszósszal és pirított hagymával is szeretem.
2022. szept. 27. 16:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ketchup es neha sajt
2022. szept. 27. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ketchup mustár sajt uborka
2022. szept. 27. 17:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Van hotdog készítő gépem, ami inkább párolja a virslit. Nálam hangulat alapján kerülnek bele a szószok. Sokáig ketchup, mustár, majonéz (ilyen sorrendben), mostanában már mustár nélkül eszem. Szeretem az amerikai hotdogot is sajtszósszal és pirított hagymával, savanyú uborkával, de inkább a hagyományos sima kiflibe töltőset szoktam venni.
2022. szept. 27. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sütve szeretem, hagymával és savanyú uborkával. Szósznak mustárt szoktam. Néha megszórom frissen őrölt borssal vagy erős paprikával
2022. szept. 27. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó sok sült hagymával! amit a lidl-ben lehet kapni.
2022. szept. 27. 17:39
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
A virslit egyébként nem kell főzni, mivel az főtt étel, ugyanaz az alapanyaga, mint a parizernek. csak melegíted, ha akarod.
2022. szept. 27. 17:39
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
Főzve többször de sülve is. Mikrózva ha lusta vagyok. Kizárólag mustár.
2022. szept. 27. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, évek óta nem ettem.

Ennek az az oka, hogy leromlott a hot dog minősége, a készítők olcsó alapanyagokból, silány minőséget kínálnak.

Biztosan vannak kivételek, de évekkel ezelőtt feladtam a hot dog evést itthon soha nem csináltam, valamikor sokat megvásároltam itt-ott.

Kezdetben a minőséggel sem volt gond, minőségi, ízletes volt a virsli, a kifli, de amikor tömegesen elterjedt a baromfi virsli használata a hot dogokba, idővel kikopott a listámról, inkább veszek valami mást.

Egyébként jobban szerettem a sült virslis verziót, bár az már nagyon modern, az eredeti hot dog puritán volt: kifli, virsli, mustár, ketchup.

A salátás, sajtos, sült virslis verzió a '90-es években terjedt el nagyon gyorsan, kétségtelenül ízletesebb is volt, amíg nem kezdtek el spórolni a minőségen.

2022. szept. 27. 18:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!