A 15-szörös gáz és villanydíjak miatt mennyibe fog kerülni egy kg kenyér?
Figyelt kérdés
plusz a gabonaárak is nőnek. Plusz a malmoknak is drágább a villany. plusz az infláció miatt szinte minden más kiadás magasabb.2022. szept. 14. 20:01
11/14 anonim válasza:
A tizenötszörös árat arra gondolta a kérdező, hogy a vállalkozásoknak nagyjából a fent említett mértékben nőtt meg az áram ára. Csak arról nem volt olyan hangos híradó.
12/14 anonim válasza:
Közelítsük meg a dolgot a morbid humor, a cinizmus és a valóság oldaláról. A kenyér (és a sok pékáru) a legújabb ismeretek szerint nem igazán "egészséges" az emberi szervezet számára. Kevesebbet kell enni belőle. Amikor megláttam a Spar-ban a kilencszáz valahány Ft-os fél kilós kenyeret, akkor kifordultam. Meg kell változtatni az étkezési szokásainkat. Nyáron én a piacon 300-400 Ft-ért árult félig rohadt fekete banánt megvettem, mert szeretem a túlérett édes banánt. Epret nem vettem.
13/14 anonim válasza:
Van egy ügyfelem, múlt héten kellett egy pékségben leszerelnie gázrózsákat, fatüzeléssel megy tovább a cég. Először azt hittem, viccel...
14/14 A kérdező kommentje:
"A tizenötszörös árat arra gondolta a kérdező, hogy a vállalkozásoknak nagyjából a fent említett mértékben nőtt meg az áram ára."
Úgy néz ki Ön az első aki képes volt értelmezni a kérdést.
2022. szept. 15. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!