Az átlag magyar kenyereknek milyen a sikér tartalmuk?
Egy 10-es skálán mennyire jó minőségűek a kenyerek?
Inkább süss magadnak válaszokat nem kérek köszönöm!
Zalacós finom.
De a többi tényleg gyenge. Lidl-ben volt régebben egy másik, de azt már nem árulják.
Mennyire jó minőségűek? Tavaly vittem egy szeletet amikor horgászni mentem, mert emlékszem gyerekkoromból, hogy apróhalak csalogatásához kiváló. Hát, bakker a halak nagy ívben, méla undorral kerülték el a kenyeret. Dolgom végeztével a merítőszákkal alányúltam és EGY DARABBAN kiemeltem. Szét se mállott a 2 órás áztatás után. Gumis, nyúlós vacak lett belőle. Kiraktam a gazba, gondoltam a hangyák majd örülnek neki. Másnap mentem, a kenyér ugyanúgy ott volt, a közeli hangyabolyból egyetlen egy példány se vetemedett arra, hogy egyen belőle.
50 éve a nagymamám még maga kovászolta és sütötte a kenyeret. Abban nem volt más, mint liszt, só, meg víz. 15 éve a vőm másodállásban egy pékség kiszállítója volt, így rálátott a dolgokra; nyolcféle ismeretlen adalékanyag került a kenyérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!