Én ezeket szoktam enni felváltva:
1. Zsíroskenyér (mangalicazsírral),jól megsózva, mellé felvágok magamnak egy paradicsomot ésazt eszem. Ha hagymát eszek hozzá, akkor kizárólag lilahagyma jöhet szóba, de azt mostanság már ritkábban szoktam. Inkább paradicsom.
2. vajas lekváros pirítós kenyér
3. májkrémes kenyér valamilyen zöldséggel pl: paradicsom, paprika, uborka. Mellé tejet iszom. Egyébként az előbbiek mellé is gyakran fogyasztok tejet.
4. Zsemlébe teszek szalámit vagy sonkát, illetve sajtot és valamilyen zöldséget. Természetesen megvajazom a zsemlét. :) Emellé is gyakran iszom tejet.
5. Rántotta vagy tükörtojás. Tükörtojásra szoktam tenni ketchupot.
Nagyon finom vele.
Kb ezek szoktak lenni.
Van egy bizonyos keksz, amit imádok (csokival töltött keksz - pontosan tudom, hogy rettenetesen egészségtelen) és egy nagyon híg, erősen feltejezett kávé, ami úgy készül, hogy főzök egy méregerős dupla eszpresszót és azt felöntöm rengeteg tejjel.
Ezt eszem általában mindig, ha meg nagyon ráérek és van kedvem bíbelődni, akkor olykor ehhez fogyasztok egy nagyon lágy tojást (a főtt tojást reggelire utálom, illetve az nekem húsvéti kaja sonkával, tormával .)
1-nek, tükörtojásra ketchup? Még életemben nem ettem így, de eskü kipróbálom. Vajon csípős ketchuppal is finom?
4-es
Hali
Én sima ketchuppal eszem. Őszintén még életemben nem ettem csípős ketchupot.
De biztosan azzal is jó.
Próbáld ki. :)
Szeretek néha így beújítani.
Régen nagyon válogatós voltam, de ma már kb mindent, megeszek bárhogy is legyen elkészítve.
Egyébként én nagyon csípem a ketchupot. Spagettire is simán rányomom.
4. 'tükörtojásra ketchup"
Miért ne? Elvégre a cukrászsüteményeketben is van tojás, és azokat sem sósan esszük.
Mi neked a sós és mi a semleges?
A vajas pirítós nem tudom, hová tartozik.
Egy biztos, édeset nem eszem, mert egész nap hányingerem van töle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!