Vannak olyan vegán termékek, amiket jobban szerettek mint a nem vegán verziókat?
"A vegán szendvicsfeltéteket is nagyon szeretem, nekem egy az egyben párizsi íz, és nem is ölnek értem állatot."
Lehet hogy már az "eredti" párizsihoz sem ölnek állatot, csak ráírják hogy húst tartalmaz. 😀
#10 Megértem, ismerek olyanokat akik nem bírják a vöröshúst max csirkét. A Burgeres elvileg finom, ott biztos jobban eltalálták az ízét.
A tej alternatívákat el is felejtettem, azokat én is szeretem, pl rizstej a legolcsóbb de annak is szeretem az édeskés ízét kávéba pl, próbáltam mandulatejet is, meg a baristás verziót amit habosíthatok, a vaníliás is biztos finom! Mondjuk tényleg húzós mert 1000 Ft kb egy db főleg Alpro :( Esetleg a Pennys rizstej talán még nem annyira drága régebben láttam 400Ft volt azt hiszem, lehet azóta drágult az is. A felvágottakat nem próbáltam még mondjuk.
Bár tehéntejet fogyasztok, ha van lehetőség szívesebben iszom növényit, főként kávéban.
Nem kifejezetten helyettesítő, de a növényi étrend kapcsán ismertem meg a sörélesztő pelyhet, amit azóta rendszeresen használok vegán és nem vegán ételekben is. Néha sajt helyett is, mert egyes ételekhez szerintem jobban illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!