Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vannak olyan vegán termékek,...

Vannak olyan vegán termékek, amiket jobban szerettek mint a nem vegán verziókat?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok vegán, de egyre jobban kedvelem a vegán termékeket, viccesnek hangozhat de pl szerintem a vegán gumicukor sokkal finomabb mint a hagyományos, vagy (tudom nem étel) de vegán szappant használok, mert a hagyományostól korábban elég csúnya ekcémám is lett, és sokkal kíméletesebb, alig szárítja ki a bőröm. Ti milyen vegán élelmiszereket, termékeket szerettek amik jobban tetszenek mint a "simák"?

2022. aug. 30. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kóstoltam párat, de az eredeti mindig jobb volt
2022. aug. 30. 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:
8%

"A vegán szendvicsfeltéteket is nagyon szeretem, nekem egy az egyben párizsi íz, és nem is ölnek értem állatot."

Lehet hogy már az "eredti" párizsihoz sem ölnek állatot, csak ráírják hogy húst tartalmaz. 😀

2022. aug. 30. 19:02
 13/16 A kérdező kommentje:

#10 Megértem, ismerek olyanokat akik nem bírják a vöröshúst max csirkét. A Burgeres elvileg finom, ott biztos jobban eltalálták az ízét.

A tej alternatívákat el is felejtettem, azokat én is szeretem, pl rizstej a legolcsóbb de annak is szeretem az édeskés ízét kávéba pl, próbáltam mandulatejet is, meg a baristás verziót amit habosíthatok, a vaníliás is biztos finom! Mondjuk tényleg húzós mert 1000 Ft kb egy db főleg Alpro :( Esetleg a Pennys rizstej talán még nem annyira drága régebben láttam 400Ft volt azt hiszem, lehet azóta drágult az is. A felvágottakat nem próbáltam még mondjuk.

2022. aug. 30. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván a "húsok" meg húsok közt ég és föld a különbség meg a "tej" és tejtermékek közt.
2022. aug. 30. 19:29
 15/16 anonim ***** válasza:
87%
Próbálkoztam vegán termékekkel, eddig egyet se találtam ami hozta volna azt az ízt mint az eredeti. Amit NEM vennék meg még egyszer, akkor sem ha nincs más, a vegán mozzarella. Az valami szörnyű volt, nem simán csak nem olyan mint az eredeti.
2022. aug. 30. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Bár tehéntejet fogyasztok, ha van lehetőség szívesebben iszom növényit, főként kávéban.

Nem kifejezetten helyettesítő, de a növényi étrend kapcsán ismertem meg a sörélesztő pelyhet, amit azóta rendszeresen használok vegán és nem vegán ételekben is. Néha sajt helyett is, mert egyes ételekhez szerintem jobban illik.

2022. szept. 3. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!