Valaki kóstolta már a Pennyben kapható vegán lasagnet? Finom?
Az a spenótos, ugye?
Hát nekem őszintén szólva nem jött be. Kedvelem a húsmentes ételeket, szoktam ilyen napokat is tartani amúgy. Megettem végül, mert ételt nem dobunk ki és amúgy nem rossz az íze sem, de újra nem fogom venni. Talán ha házilag készíted és esetleg csinálsz egy házi krémet: főtt brokkoli (ha már zöld), kis spenót, fokhagyma, só, bors, oregánó, bazsalikom, vegán tejszín, víz összepürésítve, az rétegezve a lasagne tésztával és úgy rá esetleg egy kis vegán sajt vagy tejföl, na úgy lehet finom lenne. Így elég darabos volt a számomra. (Ami jó mondjuk egy spenótos tésztában.)
Köszi a választ #1. Szeretek sütni-főzni, úgyhogy biztos, hogy ki fogom próbálni, mert nagyon jó ötletet adtál! :)
Én egyébként nem a spenótosra gondoltam, hanem a múltkori vegán hét keretén belül lehetett náluk kapni borsófehérjés sima lasagnet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!