Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vannak olyan vegán termékek,...

Vannak olyan vegán termékek, amiket jobban szerettek mint a nem vegán verziókat?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok vegán, de egyre jobban kedvelem a vegán termékeket, viccesnek hangozhat de pl szerintem a vegán gumicukor sokkal finomabb mint a hagyományos, vagy (tudom nem étel) de vegán szappant használok, mert a hagyományostól korábban elég csúnya ekcémám is lett, és sokkal kíméletesebb, alig szárítja ki a bőröm. Ti milyen vegán élelmiszereket, termékeket szerettek amik jobban tetszenek mint a "simák"?

2022. aug. 30. 18:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%

Nem használok "vegán" termékeket, mert a legtöbb egyrészt borzasztó ízü, másrészt általában sok, nem odavaló összetevöt tartalmaz.

Vegán gumicukor lehet jó, ha nem tömik tele mindenféle adalékokkal.

2022. aug. 30. 18:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokfélét kipróbáltam már, csak kíváncsiságból. Vegán virslit, sajtot, joghurtot, stb, de eddig egyszer sem találkoztam olyannal hogy felért volna az eredetihez.
2022. aug. 30. 18:22
 3/16 anonim ***** válasza:
14%

"Vegán gumicukor lehet jó, ha nem tömik tele mindenféle adalékokkal."

Én nem is értem hogy a nem vegán gumicukor, miért gumicukor, amikor a kollagénnek köze sincs a gumifa terméséhez. Na mindegy, ma úgy tűnik hogy ilyen kötekedős napom van. 😂

2022. aug. 30. 18:30
 4/16 anonim ***** válasza:
18%
Illetve nem is a termése, hanem a nedve.
2022. aug. 30. 18:32
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
A "gumicukor" nem a gumi mint összetevöre utaló megnevezés, hanem a cukor jellegét, gumis állagát akarja képletessé tenni. És tényleg eléggé gumis hatása van, ha megpróbálod enni
2022. aug. 30. 18:33
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
Alapból kerülöm azokat a termékeket amire rá van írva hogy vegán, még azt is amit régen szerettem, de később ráírták. Tavaly vettem véletlenül vegán zselés szaloncukrot, mert nem figyeltem oda, véletlenül. Ha már megvettem egye fene, ne dobjuk ki... De végül mégis a szemétben landolt. Ehetetlen!
2022. aug. 30. 18:37
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
5. Szerintem amire te gondolsz az, a zselécukor.
2022. aug. 30. 18:38
 8/16 A kérdező kommentje:
#2 Én régebben rendeltem vegán pizzát mert 1+1 akcióban volt, volt rajta vegán "sonka és "sajt" de nagyon nem ízlett. A hús és tejtermék utánzatok tényleg nem olyan jók.. Ez is hasonló mint az édesítőszer és a cukor, hasonló de sose lesz olyan íze mint cukorral készültnek.
2022. aug. 30. 18:50
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
8. Pedig már sokan leírták hogy direkt azért keresnek hús, sajt, stb. pótlékot, mert ők az eredetit is ennék. Csak az lelkiismeretük/egészségük nem engedi.
2022. aug. 30. 18:57
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem a marhahúst, nem tudom megenni a hamburgert vele. A vegán húspótlókat hambiba viszont imádom, Burger Kingben rendszeresen azt kérem.

Valamint imádom a zabtejet, a mandula és szójatejet (utóbbiakból a vaníliásat). Nekem sokkal jobb, mint a tehéntej.

A vegán szendvicsfeltéteket is nagyon szeretem, nekem egyazegyben párizsi íz, és nem is ölnek értem állatot.

Viszont...minden ilyen baromi drága, 2-4x-se az áruk. :(

2022. aug. 30. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!