Csongika97 kérdése:
Mennyi ideig és mekkora hőfokon pasztörizáljam a lekvárt és a savanyúságot télire úgy hogy ne romoljon el?
Figyelt kérdés
Szeretnék nagyobb mennyiségbe eltenni savanyúságokat, gyümölcslevet és lekvárt a jövő évre de félek hogy elromlik. Egy jövő évi rendezvényre kellene. Szerintetek ha műanyag tasakba teszem a csalamádét azt tudom pasztörizálni?2022. aug. 28. 19:01
1/3 anonim válasza:
Ha veszel hozzá pl quittint v más segédszert, arra rá van írva. A dzemet nem kell dunsztolni ha ilyet használsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmilyen tartósítószert tenni bele.
2022. aug. 28. 19:45
3/3 anonim válasza:
Elhanyagolható mennyiség van ezekben...
Ennyiért nem eri meg kockaztatni több kiló meregdrága gyümölcsöt. Ha sok cukrot teszel bele, az károsabb mint a késhegynyi na-be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!