Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyi ideig és mekkora...

Csongika97 kérdése:

Mennyi ideig és mekkora hőfokon pasztörizáljam a lekvárt és a savanyúságot télire úgy hogy ne romoljon el?

Figyelt kérdés
Szeretnék nagyobb mennyiségbe eltenni savanyúságokat, gyümölcslevet és lekvárt a jövő évre de félek hogy elromlik. Egy jövő évi rendezvényre kellene. Szerintetek ha műanyag tasakba teszem a csalamádét azt tudom pasztörizálni?

2022. aug. 28. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
17%
Ha veszel hozzá pl quittint v más segédszert, arra rá van írva. A dzemet nem kell dunsztolni ha ilyet használsz.
2022. aug. 28. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmilyen tartósítószert tenni bele.
2022. aug. 28. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Elhanyagolható mennyiség van ezekben...


Ennyiért nem eri meg kockaztatni több kiló meregdrága gyümölcsöt. Ha sok cukrot teszel bele, az károsabb mint a késhegynyi na-be...

2022. aug. 28. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!