Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tényleg van aki komolyan...

Tényleg van aki komolyan gondolja, hogy a gyümölcs ugyanolyan jó mint a csoki?

Figyelt kérdés

Mármint ha te konkrétan jobban szereted azt teljesen értem, de az összes kérdésnél ha felmerül, hogy akérdező túl sok csokit eszik, mindig az jön hogy váltsd ki gyümölccsel, mert az UGYANOLYAN JÓ. Tényleg van akinek ugyanolyan jó? MÁrmint a csoki tele van zsírral cukorral, kakaóporral és sóval is, ez egy olyan tápanyagbomba, olyan mértékben becsavarja az agy jutalmazó központját, mer annyira tökéletes az életbenmaradáshoz egy ilyne kiegészítés, amit egy alma, vagy egy eper sose fog megtenni.

Arról nem is beszélve, hogy valahányszor megpróbáltam gyümölccsel kiváltani a csokit, nekem mindig az lett, hogy csokira vágytam, ettem inkább banánt...dehát utána is vágytama csokira....aztán a végén a csoki mellé még a banán is lement...csodás :D

Miért ajánlgatjuk ha ennyire nem működik? Vagy van akinek ez működik, hogy ha túl sok csokit eszik egyszercsak holnaptól gyümölccsel pótolja és ugyanolyna jó?

2022. aug. 18. 13:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
86%

Oké, akkor csak szinte teljesen üres kalória. Nem sokkal jobb.

Mellesleg teljesen normális válaszokat kaptál eleinte, csak mivel senki nem veled értett egyet, te kezdtél fanatikus megszállott módjára csokipropagandát nyomatni. Azóta természetesen a válaszolók hozzáállása is megváltozott. Tudod, amilyen az adjon isten...

2022. aug. 18. 16:08
 32/33 A kérdező kommentje:
Az első válaszok nem a kérdésre válaszoltak :D ezt jeleztem is, akinek alapbóla gyümölcs jön be az hiába válaszolja hogy neki alapból a gyümölcs jön be...tisztában vagyok vele, hogy vna akinek alapból az jön be. :D
2022. aug. 18. 16:11
 33/33 anonim ***** válasza:
87%
De, az első kérdés kapásból a kérdésre is válaszolt, és emellett még megpróbált segíteni is, ahogy több másik válaszoló is. Ekkor még naivan feltételeztük, hogy fejben azért rendben vagy...
2022. aug. 18. 16:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!