Milyen ételeket tudnék vinni ottalvós táborba?
Figyelt kérdés
4 napra, hűtő, mikró nincs2022. aug. 16. 18:42
21/44 anonim válasza:
Akkor edd meg a kiflit bakker, és vigyél mellé egy májkrémet, ne legyél már ennyire élettelen...
22/44 anonim válasza:
Hát akkor mondd meg anyádéknak, hogy ne éheztetős táborba küldjenek...
Vagy esetleg ez valami dagi-tábor? Aminek az a célja, hogy lefogyasszák a túlsúlyos gyerekeket?
23/44 A kérdező kommentje:
Kérlekszépen, ne kössetek bele a kérdésbe, hanem válaszoljatok rá. Mit vihetnék?
2022. aug. 17. 14:34
25/44 anonim válasza:
23. Megírták már. Konzerv, kétszersült.
A világ végere mentek ahol bolt sincs?
26/44 A kérdező kommentje:
Van bolt, csak 2 kilométerre
2022. aug. 17. 20:32
27/44 anonim válasza:
Milyen sanyarú a világ manapság!
28/44 A kérdező kommentje:
Igen, van lábam. De a táborvezető nem fogja megengedni, hogy egyedül császkáljak 2 kilométerre. Az ő felelőssége, ha baj lesz, valami történik. Szóvak én szívesen elmennék a boltba, de BIZTOS vagyok benne, hogy NEM fog ki engednj a táborvezető. De nem értem, miért kell egyből a hibát keresni. Meg ezt kifelejtettem mondjuk a megjegyzésekből, hogy nem eszek húst.
2022. aug. 17. 21:12
29/44 anonim válasza:
"Meg ezt kifelejtettem mondjuk a megjegyzésekből, hogy nem eszek húst."
Ezt egyszer sem említetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!