Tudnátok olyan diétás ételeket/recepteket írni amit munkába is eltudnék vinni és ehető másnap is?
őszinte leszek a csirkemellt másnap alig tudom megenni nagyon fura íze lesz és egyszerűen nem csúszik le a torkomon
otthon ha frissen megcsinálom szinte bármikor megtudom enni
Tudtok olyan receptet mondani ami bevált nektek? olyanokra gondolok amit pl eltudsz vinni a munkahelyedre (ebéd)
Tonkolylisztes pizza
Dubarry szelet jázmin rizzsel
Hawaii csirkemell bulgurral
Rántott hal mexikói zöldséges kuszkusszal
Paradicsomos káposzta főzelék fasirttal
Soska főzelék sült oldalassal
Csirkemellbol, gombából, hagymábol, cukkinibol saslik kolessel
Töltött padlizsán/cukkini
Csirkemellre paradicsom, patisszon vagy cukkini szelet, rá sajt összesutve sütőben barna rizzsel
Sült hekk görög salival
Sajtos tejszínes csirkemell sütőben sütve sütőben sült steak burgonyával, párolt zöldséggel
Karibi fűszerkeverékes csirkeszárny zoldseges-fetasajtoa quinoaval
Soagyon sült csirkecombok sárgaborsó vagy zöldborsó fozelekkel
Aszalt szilvával töltött csirkemell ch csökkentett tarhonyaval
Fűszeres csirkemajjal töltött csirkecomb basmati rizzsel
Főtt sertéshús hagymás tört burgonyával, sóska vagy paradicsom mártással
Chilis bab kolbásszal
Grillezett csirkemell sajtmartassal jázmin rizzsel
Gyros teljes kiőrlésű tortillaba tekerve
Reggelire szoktam teljes kiőrlésű tortillaba rántottat tekerni
Sült csirkemell sült cukkinivel
Bolognai ragu cukkini spagettivel
Én kb ilyesmiket szoktam készíteni kismamakent, mert dietaznom kell. Kenyeret abszolút nem ehetek, ha sűríteni kell pl főzeléket vagy levest akkor keményítővel teszem. Biztos van sokkal több minden amit szoktam főzni, de hirtelen ennyi jutott az eszembe, remélem volt közte olyan amit te is szívesen megcsinalnal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!