Milyen ételeket tudnék vinni ottalvós táborba?
Figyelt kérdés
4 napra, hűtő, mikró nincs2022. aug. 16. 18:42
11/44 anonim válasza:
Úgy állítod be, mintha 4 napot kene teljesen megoldani kajával. Vaoamit azert csak megeszel azok közül, amit adnak...
12/44 anonim válasza:
Kényszerítsd magad, hogy megedd. Ne legyél válogatós, egyel meg mindent
13/44 anonim válasza:
nem tudom elhinni, hogy 16-18 éves tinédzsereknek 1-1 joghurtot adnának reggelire-uzsonnára, stb.
14/44 A kérdező kommentje:
Pedig azt adnak. Mondjuk reggelire nem mindig, de tízóraira, meg uzsira azt kaptunk tavaly is, és idén is így lesz
2022. aug. 17. 11:59
15/44 anonim válasza:
Elore csomagolt croissant, keksz, abonett szendvics
16/44 anonim válasza:
Aha. Péksütemény, minden nélkül... Hihető...
17/44 anonim válasza:
Ha naponta 3 joghurtot kaptok, akkor egész nyugodtan jelents fel őket, mert 300 kalóriával az életeteket veszélyeztetik.
És akkor most jöhet a további információ, hogy ugyan van rendes főtt étel is, csak blablabla. Szóval írd már le rendesen, a 4 napi kajáét amit adnak, mert már voltál tavaly, tudod mi lesz a kaja pontosan. És az hétszent, hogy nem 3x1 joghurt egy nap.
18/44 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszitek el, ne higgyétek. De így van
2022. aug. 17. 12:27
19/44 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy egy táborban napi 3 joghurtot kapsz összesen, nehari :DD de mint mondtam, jelentsd fel őket, hogy veszélyeztetik az életed.
20/44 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy reggelire nem mindig. Meg reggelinél van egy kifli hozzá.
2022. aug. 17. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!