Olyan ételeket mondanátok nekem, amelyeket munkába tudnék vinni?
Currys csirke kovászos uborkával.
Zöldsaláta (fejes saláta, paradicsom, paprika, uborka, retek, stb.) sonkával, sajtkockákkal, kedvenc önteteddel.
én szoktam vinni grillezett husit, este bepácolom, reggel gyorsan kisütöm, sali hozzá és meg sem kell melegíteni bent.
tésztákat, főleg paradicsomos tésztát vagy carbonarat, hihetetlen gyorsan megvan, reggel is bőven van rá idő.
ha van valami maradék husid dobálg bele egy tortillába zöldséegekkel meg majonézzel vagy bbq szósszal, amivel szeretnéd.
tescoban lehet kapni sajátmárkás indiai szószokat, ( [link] ilyenek) nagyon-nagyon finomak! csak csirkemell kell hozzá, főzöl hozzá rizst, vagy ha szereted akkor naan kenyeret sütsz és tökéletes gyors kaja.
hmm... hirtelen ennyi jutott eszembe. remélem segítettem :)
Rakott ételek egyszerűen adagolhatók változatosan elkészíthetőek .
Rakott kelkáposzta rizzsel , darált hússal, főtt tojással,
És tejföllel .
Zödbab virslivel főtt tojással és tejföllel.
Cukkini sajttal paradicsommal és burgonyaszeletekkel és besamellel.
Sült padlizsánszeletek ,paradicsommal ,bazsalikommal,és mozzarelával.
A rakott krumplit gondolom ismered.
Ezeket előző nap elkészítheted,hidegen jól szeletelhető ,melegíthető e pl a rakott padlizsán hidegen pirítóssal is isteni.
,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!