Mi az, amit nem tudnál megenni kenyér nélkül?
Figyelt kérdés
Sokat mondják, hogy a szénhidrát káros, ne egyél kenyeret, de vannak ételek, amit nem tudnék elképzelni kenyér nélkül. Pl. babgulyás, halászlé2022. aug. 15. 19:09
11/56 anonim válasza:
Előző vagyok én is mindent amit 9-es mondott anélkül eszem.
12/56 anonim válasza:
Pirítós, bundáskenyér, zsíroskenyér, lekvároskenyér
13/56 anonim válasza:
Hát a vajaskenyeret nehéz lenne. Amúgy nincs ilyen, evek óta nem eszek kenyeret, ezért nyilván az ilyen vajaskenyér kombók is kiesnek. Nem hiányzik.
14/56 anonim válasza:
"Sokat mondják, hogy a szénhidrát káros"
Azért azt tisztázzuk, hogy ez a kijelentés így egy marhaság.
15/56 A kérdező kommentje:
A rántottát sokan írtátok, azt én megtudom enni, de nem tudom, hogy mikor jutok el arra szintre önszántamból, hogy egyáltalán ne egyek kenyeret.
Minden elismerésem annak, aki már megérett rá.
2022. aug. 15. 20:05
16/56 anonim válasza:
Én sose szerettem a kenyeret annyira, így nem volt nehéz. 😀
19/56 anonim válasza:
Na de mi baj a kenyérrel? Én nem eszek, mert nem annyira szeretem, de ha te szereted, akkor miért kéne "megérni" a nagy döntésre? Nem kell démonizálni a kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!