Melyik az az étel, amit kenyér nélkül nem vagy hajlandó megenni?
Figyelt kérdés
Nekem a töltött káposzta, bableves, gulyásleves és a csilis bab! Ja meg a vajaskenyér! (najó ez csak vicc volt)2012. febr. 28. 22:33
1/13 monster under yo bed válasza:
nem eszek kenyeret
2/13 anonim válasza:
Azokon kívül amiket írtál. Körömpörkölt, kocsonya, pacalpörkölt, lecsós bab, szalonnás-hagymás tojásrántotta. Most csak ennyi jutott eszembe.
3/13 anonim válasza:
Lecsó, csilis bab, paprikás krumpli, főzelékek, tojásrántotta. ezeket kenyér nélkül nem eszem. Viszont a káposztát meg a bablevest kenyér nélkül is simán meg eszem. Csak akkor eszek hozzá kenyeret amikor vagy nagyon zsíros vagy nagyon olajos.
4/13 anonim válasza:
Töltött káposzta, halászlé, kocsonya.
5/13 anonim válasza:
A vajas- és a zsíros kenyér, és még sok egyéb, bárha jó kedvem van, akkor pl. a nutellás kenyeret megeszem kenyér nélkül :)
7/13 anonim válasza:
Igazából nagyon szeretek enni(ez nem sajna, nem sajna nem látszik rajtam) és igaz van olyan étel amihez kenyeret, de ha valami miatt nincs éppen otthon kenyér, anélkül is jóízűen elfogyasztom... Például azokat is, amiket eddig írtak is. Olyan extrém esetekben, amikor a hús(pl. oldalas) igen zsíros és nincs mellette krumpli vagy bármi, ami kicsit szívná, na akkor lép életbe az a terv, hogy kenyér...:D
8/13 anonim válasza:
elnézést, azt szerettem volna írni, hogy: Sajna, nem sajna nem látszik rajtam... Nem vagyok hízásra hajlamos.:(
9/13 anonim válasza:
Igyekszem minél kevesebb kenyeret fogyasztani, illetve a kenyér helyett más alternatívát választok, de pl. egy tepertőkrémes abonett elég rosszul hangzik, úgyhogy ahhoz elengedhetetlen a kenyér, vagy az abált szalonnához.
Ezeken kívül még esetleg székely/ toroskáposztához, paprikás krumplihoz.
Mondjuk ezeket az ételeket sem eszem túl sűrűn, de máshoz egyáltalán nem hiányzik a kenyér.
10/13 anonim válasza:
töltött káposzta az nekem is, meg a tojásrántotta, a chilis babot rizzsel eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!